autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Supa de Varza murata - Sauerkrautsuppe

Autor: Franz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 31 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Franz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 31 decembrie 2013

Ingrediente
1kg varza murata,1 pui, 1kg carne de porc taiata cuburi,1kg carnati cabanosi, boabe de piper, 2 foi de dafin, 2 morcovi mari, 2 radacini de patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 3h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Puiul se pune la fiert in apa rece, adunind tot timpul spuma ca supa sa ramina clara, cind e aproape fiert se adauga morcovii si radacinile de patrunjel si se fierbe in continuare pina cind carnea e moale. Se scoate morcovii patrunjelul si puiul si se pune la racit, zeama se pune deoparte. Ceapa se toaca in cubulete marisoare si se prajeste intr-o oala, cind e aproape prajita se adauga carnea de porc si se inabuse impreuna cu ceapa, se adauga varza si zeama, piperul si se fierbe in continuare pina cind carnea de porc e aproape moale, se adauga cirnatul taiat felii si se fierbe pina cind totul e moale. Se face un rintas din faina ulei si ceva boia, se adauga in supa si se fierbe fara clocot inca zece minute. Intre timp, se curata puiul de oase si pielita si se taie in bucatele, se adauga in supa si se mai da odata in clocot. In farfurie se adauga de preferinta smintina si se mininca cu piine alba.



Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de Varza murata - Sauerkrautsuppe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de spanac

Ciorba de spanac

Se spala spanacul, apoi se pune intr-o oala sa se opareasca apoi se scurge de apa in care a fost,

12 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE VITA DE VARA

CIORBA DE VITA DE VARA

Carnea se lasa in apa la frigider 8 ore. Se spala pana ramane apa limpede si se pune la fiert la

1 vot    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1kg varza murata,1 pui
  • 1kg carne de porc taiata cuburi,1kg carnati cabanosi
  • boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • 2 morcovi mari
  • 2 radacini de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Franz
Dovlecei umpluti-reteta tipica de la noi din Augsburg

Dovlecei umpluti-reteta tipica de la noi din Augsburg

Dovleceii se taie in doua dealungul, se curata de seminte cu o lingurita, o jumatate si umple cu

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Katzenaugen (ochi de pisica)

Katzenaugen (ochi de pisica)

Drojdia se inmoaie in laptele caldut, galbenusurile se bat cu zaharul, se adauga untul moale si faina

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vita cu fasole verde