autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Supa de Varza murata - Sauerkrautsuppe

Autor: Franz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 31 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Franz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 31 decembrie 2013

Ingrediente
1kg varza murata,1 pui, 1kg carne de porc taiata cuburi,1kg carnati cabanosi, boabe de piper, 2 foi de dafin, 2 morcovi mari, 2 radacini de patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 3h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Puiul se pune la fiert in apa rece, adunind tot timpul spuma ca supa sa ramina clara, cind e aproape fiert se adauga morcovii si radacinile de patrunjel si se fierbe in continuare pina cind carnea e moale. Se scoate morcovii patrunjelul si puiul si se pune la racit, zeama se pune deoparte. Ceapa se toaca in cubulete marisoare si se prajeste intr-o oala, cind e aproape prajita se adauga carnea de porc si se inabuse impreuna cu ceapa, se adauga varza si zeama, piperul si se fierbe in continuare pina cind carnea de porc e aproape moale, se adauga cirnatul taiat felii si se fierbe pina cind totul e moale. Se face un rintas din faina ulei si ceva boia, se adauga in supa si se fierbe fara clocot inca zece minute. Intre timp, se curata puiul de oase si pielita si se taie in bucatele, se adauga in supa si se mai da odata in clocot. In farfurie se adauga de preferinta smintina si se mininca cu piine alba.



Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de Varza murata - Sauerkrautsuppe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de ciuperci champignions

Ciorba de ciuperci champignions

Se pune apa la fiert. Se curata legumele si se spala. Cand apa incepe sa fiarba se adauga ceapa taiata.

4 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de ciolan

Bors de ciolan

Se taie in bucati mici ciolanul, se pune la fiert si se ia spuma. Se toaca in cubulete ceapa, morcovul,

5 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1kg varza murata,1 pui
  • 1kg carne de porc taiata cuburi,1kg carnati cabanosi
  • boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • 2 morcovi mari
  • 2 radacini de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Franz
Dovlecei umpluti-reteta tipica de la noi din Augsburg

Dovlecei umpluti-reteta tipica de la noi din Augsburg

Dovleceii se taie in doua dealungul, se curata de seminte cu o lingurita, o jumatate si umple cu

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Katzenaugen (ochi de pisica)

Katzenaugen (ochi de pisica)

Drojdia se inmoaie in laptele caldut, galbenusurile se bat cu zaharul, se adauga untul moale si faina

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare