autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Supa de Varza murata - Sauerkrautsuppe

Autor: Franz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 31 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Franz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 31 decembrie 2013

Ingrediente
1kg varza murata,1 pui, 1kg carne de porc taiata cuburi,1kg carnati cabanosi, boabe de piper, 2 foi de dafin, 2 morcovi mari, 2 radacini de patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 3h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Puiul se pune la fiert in apa rece, adunind tot timpul spuma ca supa sa ramina clara, cind e aproape fiert se adauga morcovii si radacinile de patrunjel si se fierbe in continuare pina cind carnea e moale. Se scoate morcovii patrunjelul si puiul si se pune la racit, zeama se pune deoparte. Ceapa se toaca in cubulete marisoare si se prajeste intr-o oala, cind e aproape prajita se adauga carnea de porc si se inabuse impreuna cu ceapa, se adauga varza si zeama, piperul si se fierbe in continuare pina cind carnea de porc e aproape moale, se adauga cirnatul taiat felii si se fierbe pina cind totul e moale. Se face un rintas din faina ulei si ceva boia, se adauga in supa si se fierbe fara clocot inca zece minute. Intre timp, se curata puiul de oase si pielita si se taie in bucatele, se adauga in supa si se mai da odata in clocot. In farfurie se adauga de preferinta smintina si se mininca cu piine alba.



Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de Varza murata - Sauerkrautsuppe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de zarzavat cu carne de porc

Bors de zarzavat cu carne de porc

Se taie carnea bucatele si se pune la fiert in apa rece. Cand fierbe i se ia cu o paleta spuma si

12 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de praz cu iaurt

Ciorbita de praz cu iaurt

Prazul se spala bine si se taie rondele. Morcovul se curata si se rade pe razatoarea cu gauri mici

4 voturi    3 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1kg varza murata,1 pui
  • 1kg carne de porc taiata cuburi,1kg carnati cabanosi
  • boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • 2 morcovi mari
  • 2 radacini de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Franz
Dovlecei umpluti-reteta tipica de la noi din Augsburg

Dovlecei umpluti-reteta tipica de la noi din Augsburg

Dovleceii se taie in doua dealungul, se curata de seminte cu o lingurita, o jumatate si umple cu

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de Fasole Verde