Reteta postata pe: 17 ianuarie 2013
Ingrediente
Ingrediente:1 conopida medie, 4 oua, 90g branza rasa(chedar, gouda),60g branza vaci, 1 priza de nucsoara, 1/2 lingurita mustar macinat., Umplutura: 100g branza proastapa, 1 ardel copt, 50g sunca serano
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Mod de preparare: Conopida se desface in buchetele se spala si se pune la fiert in apa sarata. Dupa ce a fiert se scurge si se sfarama cu furculita. Se lasa putin la racorit apoi se adauga galbenusurile, branza, nucsoara si mustarul. Se amesteca bine pana se formeaza o pasta omogena apoi se adauga albusurile batute spuma tare amestecand de jos in sus pana ce s-au incorporat. Se aseaza in stat uniform pe o foaie de copt data in prealabil cu putin ulei si se da la cuptor 20-25 de minute la 180grade.
Cu ajutoru unui prosop umed se ruleaza si se lasa 5 minute la racorit. Se desface si se pune implutura in straturi apoi se ruleaza si se lasa la racit. Se serveste cu salata.
Tipp: Daca avem pofta de ceva cald atunci o presaram bine cu branza si o dam la cuptor la 150grade timp de 5-10 minute. E ca o pizza rulata. Si o servim foarte bine cu iaurt natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de conopida" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate