autor:

Apreutesei_Iuliana

» » Aperitive

Rulada de conopida

Autor: Apreutesei_Iuliana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 17 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Apreutesei_Iuliana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 17 ianuarie 2013

Ingrediente
Ingrediente:1 conopida medie, 4 oua, 90g branza rasa(chedar, gouda),60g branza vaci, 1 priza de nucsoara, 1/2 lingurita mustar macinat., Umplutura: 100g branza proastapa, 1 ardel copt, 50g sunca serano

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare: Conopida se desface in buchetele se spala si se pune la fiert in apa sarata. Dupa ce a fiert se scurge si se sfarama cu furculita. Se lasa putin la racorit apoi se adauga galbenusurile, branza, nucsoara si mustarul. Se amesteca bine pana se formeaza o pasta omogena apoi se adauga albusurile batute spuma tare amestecand de jos in sus pana ce s-au incorporat. Se aseaza in stat uniform pe o foaie de copt data in prealabil cu putin ulei si se da la cuptor 20-25 de minute la 180grade.
Cu ajutoru unui prosop umed se ruleaza si se lasa 5 minute la racorit. Se desface si se pune implutura in straturi apoi se ruleaza si se lasa la racit. Se serveste cu salata.
Tipp: Daca avem pofta de ceva cald atunci o presaram bine cu branza si o dam la cuptor la 150grade timp de 5-10 minute. E ca o pizza rulata. Si o servim foarte bine cu iaurt natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
DOVLECEI CU BRANZA LA CUPTOR

DOVLECEI CU BRANZA LA CUPTOR

Dovleceii se spala,se taie in jumatate pe lungime si se indeparteaza semintele. Jumatatile de dovlecei

34 voturi    17 comentarii
1h
Aperitive
Salata de vinete

Salata de vinete

Daca nu aveti vinete coapte,le puteti coace pe o tabla,pe aragaz,intorcandu-le pe toate partile. Dupa

8 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:1 conopida medie
  • 4 oua
  • 90g branza rasa(chedar
  • gouda),60g branza vaci
  • 1 priza de nucsoara
  • 1/2 lingurita mustar macinat.
  • Umplutura: 100g branza proastapa
  • 1 ardel copt
  • 50g sunca serano

Raporteaza reteta

Retete
de Apreutesei_Iuliana
Supa japoneza cu Shiitake si spanac

Supa japoneza cu Shiitake si spanac

Taiteii se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj, se scurg si se impart in 4 castroane. Supa

2 voturi    1 comentariu
25 min
Supe de legume
Champignons cremoase cu somon in crusta

Champignons cremoase cu somon in crusta

Mod de preparare file: Fileul se spala, si se usuca bine. Pe o farfurie intinsa se pun amestecul

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Ciuperci umplute la cuptor