Spalati cartofii bine, intepati-i cu o furculita si coaceti-i in cuptorul incins la 200° timp de 45'-50' (depinde de marimea cartofilor).
Intre timp pregatiti sosul: amestecati iaurtul cu Philly, uleiul si plantele aromatice tocate marunt.
Adaugati sare si piper proaspat macinat si asteptati frumusel sa se coaca cartofii.
Cand cartofii s-au copt, crestati-i adanc in forma de cruce si incercati sa ii desfaceti usor ( nu de tot) astfel incat sosul sa poata patrunde in interiorul cartofului. Turnati doua trei linguri de crema de branza si ceva verdeata taiata marunt.
Cartofii sunt moi cu coaja crocanta si se potrivesc de minune cu crema de branza aromata cu ierburi proaspete
Sunt usor de facut , nu necesita foarte mult timp si va salveaza o cina. Pofta mare!
Sursa acestei retete este blogul Disturbingly Delicious (www.disturbinglydelicious.blogspot.com)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii