autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort trunchi de copac

Autor: Skippy (Bucatar sef)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 28 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Skippy (Bucatar sef)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 28 decembrie 2010

Ingrediente
Pentru blat:, 9 oua, 210gr zahar, un plic de zahar vanilat, 180gr nuca macinata, 2gr faina, Pentru crema:, 4 oua, 180gr zahar, un plic zahar vanilat, un pachet de unt

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri, se freaca galbenusurile cu zaharul pina se face o compozitie omogena spumoasa.Se adauga nuca si faina amestecindu-se mai departe.
Se bat spuma albusurile si se adauga la compozitia de mai sus, se adauga si zaharul vanilat.
Se toarna intr-o tava tapetata cu margarina si faina.Se da la cuptor cca 30 de minute cind e gata se ruleaza intr-un servet de bucatarie obtinindu-se un tub.Se lasa sa se raceasca.Cind e rece se unge in interior cu crema galbena si in exterior cu cea maro.
Pe bain marin se fierbe crema din 4 oua si zahar pina devine consistenta.Se pune la racit. Cind e complet rece se freaca cu untul, se imparte in doua o parte se amesteca cu cacao.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort trunchi de copac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu visine si doua feluri de ciocolata

Tort cu visine si doua feluri de ciocolata

Pentru ca trebuie sa stea la frigider, incepem mai intai cu cele doua creme de ciocolata. Crema

10 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Cheesecake cu fructe de padure

Cheesecake cu fructe de padure

Amestecam faina, praful de copt si sarea, punem untul rece taiat cubulete mici si incepem sa framantam

6 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Andreea Laura , 27 iulie 2013

    tortul asta este specific frantuzesc, nu german :)

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 9 oua
  • 210gr zahar
  • un plic de zahar vanilat
  • 180gr nuca macinata
  • 2gr faina
  • Pentru crema:
  • 4 oua
  • 180gr zahar
  • un plic zahar vanilat
  • un pachet de unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu ciocolata si cafea