Se separa galbenusurile de albusuri, se freaca galbenusurile cu zaharul pina se face o compozitie omogena spumoasa.Se adauga nuca si faina amestecindu-se mai departe.
Se bat spuma albusurile si se adauga la compozitia de mai sus, se adauga si zaharul vanilat.
Se toarna intr-o tava tapetata cu margarina si faina.Se da la cuptor cca 30 de minute cind e gata se ruleaza intr-un servet de bucatarie obtinindu-se un tub.Se lasa sa se raceasca.Cind e rece se unge in interior cu crema galbena si in exterior cu cea maro.
Pe bain marin se fierbe crema din 4 oua si zahar pina devine consistenta.Se pune la racit. Cind e complet rece se freaca cu untul, se imparte in doua o parte se amesteca cu cacao.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii