Se separa galbenusurile de albusuri, se freaca galbenusurile cu zaharul pina se face o compozitie omogena spumoasa.Se adauga nuca si faina amestecindu-se mai departe.
Se bat spuma albusurile si se adauga la compozitia de mai sus, se adauga si zaharul vanilat.
Se toarna intr-o tava tapetata cu margarina si faina.Se da la cuptor cca 30 de minute cind e gata se ruleaza intr-un servet de bucatarie obtinindu-se un tub.Se lasa sa se raceasca.Cind e rece se unge in interior cu crema galbena si in exterior cu cea maro.
Pe bain marin se fierbe crema din 4 oua si zahar pina devine consistenta.Se pune la racit. Cind e complet rece se freaca cu untul, se imparte in doua o parte se amesteca cu cacao.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii