autor:

raluka

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fiedea chinezeasca cu pui si legume

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 08 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluka (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 08 martie 2011

Ingrediente
250gr fidea chinezeasca, 250gr piept de pui(2,3bucati), 200gr muguri de soia in conserva, 100gr bambus in conserva, 1 ardei rosu potrivit, 1 ceapa verde potrivita, 5,6 ciupercute champignon, un praf de ghimbir, sos de soia, ulei(de masline),sare,piper

Dificultate: Medie Timp: 35 min

22 voturi

Mod de preparare

Ca sa scapam de "grija" legumelor,se curata,se spala ardeiul,ceapa si ciupercutele si se taie julién.(ciupercile se pot taia in patru).Mugurii de soia si bambusul se scurg de zeama si se pastreaza.Ceapa se pune in uleiul incins si se caleste pana incepe sa prinda culoare.Se adauga puiul taiat bucatele,condimentat cu sare,piper si ghimbir si se rumeneste.(sa prinda o culoare aurie)Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet.Peste ceapa si puiul rumenit,se adauga restul de legume.Se caleste totul la foc iute,amestecand continuu.Cand s-au patruns legumele,se poate adauga fideaua si se amesteca bine.Inainte de a se lua de pe foc se adauga sosul de soia dupa gust.Se amesteca totul bine 2,3min si e gata de servit.E o reteta super buna si sanatoasa.Sper sa va placa.POFTA BUNA!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fiedea chinezeasca cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu leurda

Tarta cu leurda

Pregatim un aluat din oua, un praf de sare, ulei si iaurt . Intr-un bol separate, amestecam faina

5 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Inimi si pipote sote

Inimi si pipote sote

Pt inceput, am curatat ceapa si am taiat-o marunt. Apoi intr-o cratita am pus 4 lg de ulei, am pus

16 voturi    5 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • lauramihaela88

    lauramihaela88 (Chef de cuisine):

    Am testat reteta, numai ca in loc de fidea chinezeasca am folosit pe cea normala. La mine in zona nu prea gasesti ingrediente mai deosebite pentru mancaruri asiatice. La gust a fost foarte buna. Merita incercata

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 14 februarie 2013

    Merita incercata!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 martie 2011

    Delicios ! *****

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 09 martie 2011

    Waw ! imi place foarte mult yumi,yumi.*****

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 09 martie 2011

      hmmm...ce deliciu!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

35 min

22 voturi

Ingrediente

  • 250gr fidea chinezeasca
  • 250gr piept de pui(2,3bucati)
  • 200gr muguri de soia in conserva
  • 100gr bambus in conserva
  • 1 ardei rosu potrivit
  • 1 ceapa verde potrivita
  • 5,6 ciupercute champignon
  • un praf de ghimbir
  • sos de soia
  • ulei(de masline),sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de raluka
chiftelute

chiftelute

In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

18 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Intr-o tigaie punem suficient ulei la incins(1deget) si adaugam ceapa taiata solzisori.O lasam sa

7 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

mira (Chef de cuisine)

Merita incercata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Rosii si ardei cu branza si ou