Carnea tocata am amestecat-o cu lingurita de amidon, 2 lingurite sos de soia, 1 lingurita otet si am dat la frigider o jumatate de ora.Ciupercile urechi de lemn le-am lasat la inmuiat in apa calduta.Taiteii i-am lasat la inmuiat in apa firbinte pentru 5-10 minute.
In putin ulei de masline am calit ceapa (doar partea alba), usturoiul tocat marunt, ciuperca champingnon, ciupercile urechi de lemn si ardeiul iute.Am adaugat carnea si am lasat-o sa se caleasca bine.Cand taiteii s-au inmuiat i-am stropit cu sos de soia (4-5 lingurite) apoi i-am adaugat peste carnea tocata si restul ingredientelor.Am mai lasat pe foc inca 5 minute si am decorat cu coditele de ceapa verde tocate marunt.
Preparatul este iute...foarte iute. Ghimbirul este iute si daca mai adaugam si ardeiul iute si piperul iese o bomba.Sincer pentru gustul meu a fost foarte iute si am exagerat cu ardeiul care m-a pacalit.Am inceput sa-l toc de la varf si am gustat..nu mi s-a parut iute...partea iute cred ca a fost spre codita.Data viitoare o sa fiu mai atenta.Reteta asta implica mai multe ingrediente specifice chinezesti dar la noi se gasesc ff greu.Pentru ghimbirul asta m-am plimbat tot cartierul si am gasit intr-un final la borcan..de proaspat nici nu s-a pus vorba.
Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii