- Se pune putin ulei in WOK(tigaie chineezeasca cu fundul rotund), si se pun oule batute, se amesteca foarte rapid si in acelasi timp se rup oule pentru a se forma bucati subtiri si lungi.
- Se da oul gait intr-o parte a tigaii si la mijloc se adauga olt strop de ulei urmat de usturoiul tocat si orez, se amesteca foarte bine pina totul e bine amestecat.
- Se pune mazarea, morcovul, ciapa verde si se amesteca bine.
- Se adauga sosurile si se sareaza, chipareaza, se amesteca bine dupa care se serveste, se poate servi cu pui sau cu peste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii