- Se pune putin ulei in WOK(tigaie chineezeasca cu fundul rotund), si se pun oule batute, se amesteca foarte rapid si in acelasi timp se rup oule pentru a se forma bucati subtiri si lungi.
- Se da oul gait intr-o parte a tigaii si la mijloc se adauga olt strop de ulei urmat de usturoiul tocat si orez, se amesteca foarte bine pina totul e bine amestecat.
- Se pune mazarea, morcovul, ciapa verde si se amesteca bine.
- Se adauga sosurile si se sareaza, chipareaza, se amesteca bine dupa care se serveste, se poate servi cu pui sau cu peste.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii