Stir-fry cu ghimbir si nuci caju

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Stir-fry cu ghimbir si nuci caju

Ingrediente

  • 50 gr taietei de orez
  • 2 linguri nuci caju
  • 100 gr amestec de legume (baby porumb
  • dovlecei
  • fasole verde
  • morcovi)
  • 2 linguri ulei
  • sucul de la 1/4 lamaie
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 cm ghimbir proaspat
  • 1/2 lingurita malai
  • sare
  • fulgi de chilli

Mod de preparare

Din suc de lamaie, sos de soia, ghimbir ras, malai facem un sos.

Taiem nucile caju bucatele mici si le punem la prajit intr-o lingura de ulei. Le prajim pana devin usor aurii.

Atentie: se ard destul de repede!

Scoatem nucile intr-un bol si adaugam in tigaie legumele.Le sotam pana se inmoaie usor, adaugand daca este cazul o lingura de apa.

Adaugam sosul, sarea si fulgii de chilii. Sotam 1 minut apoi acoperim cu un capac si mai lasam 5 minute la foc mic. La sfarsit adaugam nucile caju.

Intre timp pregatim taieteii dupa instructiunile de pe ambalaj.

Servim pastele alaturi de sosul de legume

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise