Stir-fry cu ghimbir si nuci caju

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Stir-fry cu ghimbir si nuci caju

Ingrediente

  • 50 gr taietei de orez
  • 2 linguri nuci caju
  • 100 gr amestec de legume (baby porumb
  • dovlecei
  • fasole verde
  • morcovi)
  • 2 linguri ulei
  • sucul de la 1/4 lamaie
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 cm ghimbir proaspat
  • 1/2 lingurita malai
  • sare
  • fulgi de chilli

Mod de preparare

Din suc de lamaie, sos de soia, ghimbir ras, malai facem un sos.

Taiem nucile caju bucatele mici si le punem la prajit intr-o lingura de ulei. Le prajim pana devin usor aurii.

Atentie: se ard destul de repede!

Scoatem nucile intr-un bol si adaugam in tigaie legumele.Le sotam pana se inmoaie usor, adaugand daca este cazul o lingura de apa.

Adaugam sosul, sarea si fulgii de chilii. Sotam 1 minut apoi acoperim cu un capac si mai lasam 5 minute la foc mic. La sfarsit adaugam nucile caju.

Intre timp pregatim taieteii dupa instructiunile de pe ambalaj.

Servim pastele alaturi de sosul de legume

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise