autor:

My Fancy Cake

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Stir-fry cu ghimbir si nuci caju

Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 07 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 07 martie 2012

Ingrediente
50 gr taietei de orez, 2 linguri nuci caju, 100 gr amestec de legume (baby porumb, dovlecei, fasole verde, morcovi), 2 linguri ulei, sucul de la 1/4 lamaie, 1 lingura sos de soia, 1 cm ghimbir proaspat, 1/2 lingurita malai, sare, fulgi de chilli

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Din suc de lamaie, sos de soia, ghimbir ras, malai facem un sos.

Taiem nucile caju bucatele mici si le punem la prajit intr-o lingura de ulei. Le prajim pana devin usor aurii.

Atentie: se ard destul de repede!

Scoatem nucile intr-un bol si adaugam in tigaie legumele.Le sotam pana se inmoaie usor, adaugand daca este cazul o lingura de apa.

Adaugam sosul, sarea si fulgii de chilii. Sotam 1 minut apoi acoperim cu un capac si mai lasam 5 minute la foc mic. La sfarsit adaugam nucile caju.

Intre timp pregatim taieteii dupa instructiunile de pe ambalaj.
Servim pastele alaturi de sosul de legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Stir-fry cu ghimbir si nuci caju" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Tarta rapida cu mere (de post)

Tarta rapida cu mere (de post)

Intindem foaia de aluat, decupam 4 cercuri cu diametrul de 15 cm, apoi le intepam cu furculita. Curatam

22 voturi    27 comentarii
50 min
Retete de post
FASOLE BATUTA DELICIOASA

FASOLE BATUTA DELICIOASA

Se alege fasolea,se spala bine si se lasa la inmuiat peste noapte. A doua zi se fierbe in apa cu

1 vot    4 comentarii
2h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 martie 2012

    Ce arome!*****

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 50 gr taietei de orez
  • 2 linguri nuci caju
  • 100 gr amestec de legume (baby porumb
  • dovlecei
  • fasole verde
  • morcovi)
  • 2 linguri ulei
  • sucul de la 1/4 lamaie
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 cm ghimbir proaspat
  • 1/2 lingurita malai
  • sare
  • fulgi de chilli

Raporteaza reteta

Retete
de My Fancy Cake
Salata Couscous

Salata Couscous

Punem la fiert apa amestecata cu vegeta si cu 1 lingura ulei de masline. In momentul in care fierbe

15 voturi    6 comentarii
15 min
Salate reci
Platou vegetarian pane

Platou vegetarian pane

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine

8 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Somon la gratar

Somon la gratar

Pisam usturoiul cu sare si il amestecam cu condimentele si cu sucul de lamaie. In aceasta marinata

6 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Ce arome!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Ciuperci ca la Panseluta si paste fainoase cu garnitura ca la Cely