autor:

Fara foto

» » , , , Aperitive, Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mini pachetele de primavara la cuptor

Autor: ladydi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 05 februarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ladydi (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 05 februarie 2017

Ingrediente
250 g varza, 350 g carne tocata de porc, 1 fir praz, 3 catei usturoi, 2 fire ceapa verde, 1 morcov, 1 ardei gras, 1/2 lingurita ghimbir, 2 linguri sos soia, 2 linguri sos stridii, piper, foi de orez, ulei, 1-2 oua

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

1 vot

Mod de preparare


Pregatim legumele: tocam varza, prazul, ceapa verde, ardeiul, usturoiul si radem morcovul.



Punem ulei intr-o tigaie (de preferat wok), iar cand acesta e incins, se adauga prazul, ceapa si usturoiul, apoi carnea, toate legumele si la sfarsit, varza. Se asezoneaza cu sos de soia, ghimbir, sos de stridii si piper. Daca trebuie, se adauga si putina apa. Cand se inmoaie varza, oprim focul, punem intr-o strecuratoare si lasam sa se scurga bine si sa se racoreasca.



Taiem foile de orez in 4 patratele si le acoperim cu un prosop umed. Batem albusurile intr-un castron si pregatim un castron cu apa.



Pe un tocator, asezam un patratel de foaie de orez, trecut rapid prin castronul cu apa, ungem marginile cu albus, punem la marginea de jos o lingurita de umplutura si rulam coltul foii de orez, astfel incat sa acopere bine compozitia. Aducem si lateralele spre interior, astfel incat sa avem un plic si continuam sa rulam, avand grija sa inchidem foarte bine “plicul, ungand cu albus.



Asezam pachetelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit, pana se rumenesc frumos.



Servim cu sos de soia si sos dulce-acrisor.



Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pachetele de primavara la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Crema de fasole uscata, varianta de post

Crema de fasole uscata, varianta de post

Fasolea bine spalata, o punem la fiert, sa de-a cateva clocote, dupa care o strecuram si aruncam

24 voturi    15 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de urzici

Mancare de urzici

Aceasta e reteta mea de mancare de urzici, o reteta de primavara, pentru a va improspata sangele

4 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 g varza
  • 350 g carne tocata de porc
  • 1 fir praz
  • 3 catei usturoi
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1/2 lingurita ghimbir
  • 2 linguri sos soia
  • 2 linguri sos stridii
  • piper
  • foi de orez
  • ulei
  • 1-2 oua

Raporteaza reteta

Retete
de ladydi
Micul dejun al campionilor

Micul dejun al campionilor

Amestecam intr-un bol toate cerealele, adaugam fructele uscate, laptele caldut, chia si rondele de

0 voturi    0 comentarii
10 min
Mancaruri pentru copii
Omleta cu loboda a la Diana pentru mic dejun

Omleta cu loboda a la Diana pentru mic dejun

Spalam loboda si o taiem marunt, o punem intr-o tigaie la prajit, fara ulei, doar cu putina sare

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri pentru copii
Salata de napi cu oua de prepelita a la Diana - Mic dejun satios

Salata de napi cu oua de prepelita a la Diana - Mic dejun satios

Fierbem ouale de prepelita si le lasam sa se racoreasca. Intre timp, curatam napii si ii taiem cubulete.

0 voturi    0 comentarii
20 min
Salate
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Prosciuto pe varza dulce la cuptor