Inainte de a introduce ingredientele in Crock Pot, intr-o tigaie adaugam cele doua linguri de ulei si la foc mediu prajim amidonul, cu sarea, piperul si usturoiul pudra. Luam tigaia deoparte.
Pieptul de pui se taie in bucati de marime egala. Amestecul de amidon se pune intr-o punga cu fermoar, se adauga bucatile de pui si se scutura bine.
Se pun bucatile de pui in tigaie si se prajesc putin. Nu trebuiesc prajite bine, daca mijlocul este inca crud este ok.
Se amesteca ingredientele pentru sos.
Se pun bucatile de pui in vasul aparatului Crock Pot, se adauga jumatate din sos si se gateste 4 ore pe Low.
Dupa ce a expirat timpul, se adauga restul de sos si se serveste cu orez la aburi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii