Pui Chinese

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pui Chinese

Ingrediente

  • un piept de pui
  • un ardei gras galben
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • 2 morcovi
  • 4-5 catei usturoi
  • 150 gr porumb dulce (din conserva)
  • 150 gr sos salsa chinese (se gaseste la supermarket)
  • 2-3 linguri ulei masline
  • sare

Mod de preparare

Se taie marunt usturoiul si se caleste putin in uleiul de masline. Pieptul de pui se taie suvite si se pune peste usturoi. Se pune morcovul taiat rondele si la urma ardeiul gras taiat felii. Daca vedeti ca nu are zeama sa fiarba, picurati 20- 30 ml apa sa nu se lipeasca si lasati sa se caleasca toate ingredientele, la foc mic. Eu nu am pus deloc apa pentru ca si-a lasat de la ardeii grasi si de la piept. Este mai sanatos sa fiarba in sucul propriu.

Cand erau aproape gata am pus porumbul(el este deja moale si nu trebuie fiert prea mult) si putina sare, dupa gust.

La urma am pus sosul salsa, am amestecat si am oprit focul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor