Reteta postata pe: 12 mai 2011
Ingrediente
un piept de pui, un ardei gras galben, un ardei gras rosu, un ardei gras verde, 2 morcovi, 4-5 catei usturoi, 150 gr porumb dulce (din conserva), 150 gr sos salsa chinese (se gaseste la supermarket), 2-3 linguri ulei masline, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se taie marunt usturoiul si se caleste putin in uleiul de masline. Pieptul de pui se taie suvite si se pune peste usturoi. Se pune morcovul taiat rondele si la urma ardeiul gras taiat felii. Daca vedeti ca nu are zeama sa fiarba, picurati 20- 30 ml apa sa nu se lipeasca si lasati sa se caleasca toate ingredientele, la foc mic. Eu nu am pus deloc apa pentru ca si-a lasat de la ardeii grasi si de la piept. Este mai sanatos sa fiarba in sucul propriu.
Cand erau aproape gata am pus porumbul(el este deja moale si nu trebuie fiert prea mult) si putina sare, dupa gust.
La urma am pus sosul salsa, am amestecat si am oprit focul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Chinese" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mai intai se taie pieptul bucati,(eu il tai bucati mai mari dar se poate taia si fasii mai lungi)apoi
20 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 mai 2011
Foarte aromat si apetisant!*****