autor:

Licuta Marin

» » Mancaruri cu carne

Pui Chinese

Autor: Licuta Marin (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 12 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Licuta Marin (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 12 mai 2011

Ingrediente
un piept de pui, un ardei gras galben, un ardei gras rosu, un ardei gras verde, 2 morcovi, 4-5 catei usturoi, 150 gr porumb dulce (din conserva), 150 gr sos salsa chinese (se gaseste la supermarket), 2-3 linguri ulei masline, sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

22 voturi

Mod de preparare

Se taie marunt usturoiul si se caleste putin in uleiul de masline. Pieptul de pui se taie suvite si se pune peste usturoi. Se pune morcovul taiat rondele si la urma ardeiul gras taiat felii. Daca vedeti ca nu are zeama sa fiarba, picurati 20- 30 ml apa sa nu se lipeasca si lasati sa se caleasca toate ingredientele, la foc mic. Eu nu am pus deloc apa pentru ca si-a lasat de la ardeii grasi si de la piept. Este mai sanatos sa fiarba in sucul propriu.
Cand erau aproape gata am pus porumbul(el este deja moale si nu trebuie fiert prea mult) si putina sare, dupa gust.
La urma am pus sosul salsa, am amestecat si am oprit focul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Chinese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare chinezeasca cu piept de pui si legume(Chinese food)

Mancare chinezeasca cu piept de pui si legume(Chinese food)

Mai intai se taie pieptul bucati,(eu il tai bucati mai mari dar se poate taia si fasii mai lungi)apoi

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui rasol cu legume si sos de marar

Pui rasol cu legume si sos de marar

Se spala si se transeaza puiul in bucati, se curata legumele si se spala. In 3 litri de apa rece

12 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 mai 2011

    O delicateta de care eu una, nu ma satur niciodata...glume-am. Dar nu glumesc deloc, cand spun ca mor dupa mancarurile chinezesti, imi plac foarte mult. Felicitari !

  • Licuta Marin

    Licuta Marin (Chef de cuisine) , 13 mai 2011

    Multumesc pentru aprecieri! Este la fel de gustoasa precum arata.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2011

    Foarte frumos colorata...nu ai cum sa nu-ti doresti sa mananci asa ceva...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 mai 2011

      Foarte aromat si apetisant!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

22 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui
  • un ardei gras galben
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • 2 morcovi
  • 4-5 catei usturoi
  • 150 gr porumb dulce (din conserva)
  • 150 gr sos salsa chinese (se gaseste la supermarket)
  • 2-3 linguri ulei masline
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Licuta Marin
Pizza cu ton si sunca

Pizza cu ton si sunca

1. Drojdia se inmoaie in apa calduta apoi se toarna peste faina impreuna cu sarea, uleiul si margarina.

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Briose cu dulceata de mure

Briose cu dulceata de mure

1. Zaharul, iaurtul, ouale si uleiul se pun intr-un bol. Se omogenizeaza bine cu mixerul , dupa care

15 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort Deliciu de Ciocolata

Tort Deliciu de Ciocolata

1. Se face blatul astfel: se bat ouale cu zaharul timp de 15-20 minute pana isi tripleaza dimensiunea.

19 voturi    5 comentarii
2h
Torturi

Lia Maria (Chef de cuisine)

O delicateta de care eu una, nu ma satur niciodata...glume-am. Dar nu glumesc deloc, cand spun ca mor dupa mancarurile chinezesti, imi plac foarte mult. Felicitari !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui