1. Se taie aripioarele in 3, parte cea subtire din capat nu se foloseste;
2. Se unge cu putina margarina sau ulei de masline o tava grill;
3. Se condimenteaza aripioarele dupa plac cu piper, sare, vegeta si boia;
4. Se prajesc bine aripioarele cu grija sa nu se arda;
5. Intr-o cratita se caleste putin ceapa taiata marunt;
6. Se pune ceapa de-o parte si in cratita se pune zaharul brun la topit, la foc mic sa nu se arda;
7. Cand zaharul este topit complet se adauga sosul de soia, ceapa calita, si pasta de ardei iute si se omogenizeaza amestecul, dupa care se ia de pe foc;
8. Aripioarele prajite se tavalesc in sosul preparat si se consuma cu orez simplu, fiert peste care se poate turna restul de sos ramas.
POFTA BUNA!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii