Aripioare picante glazurate

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 tavite aripioare
  • 1 lingura si jumatate pasta ardei iute
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri zahar brun
  • sare, piper, vegeta, boia ardei (iute sau dulce)
  • 2-3 linguri sos de soia

Mod de preparare

1. Se taie aripioarele in 3, parte cea subtire din capat nu se foloseste;

2. Se unge cu putina margarina sau ulei de masline o tava grill;

3. Se condimenteaza aripioarele dupa plac cu piper, sare, vegeta si boia;

4. Se prajesc bine aripioarele cu grija sa nu se arda;

5. Intr-o cratita se caleste putin ceapa taiata marunt;

6. Se pune ceapa de-o parte si in cratita se pune zaharul brun la topit, la foc mic sa nu se arda;

7. Cand zaharul este topit complet se adauga sosul de soia, ceapa calita, si pasta de ardei iute si se omogenizeaza amestecul, dupa care se ia de pe foc;

8. Aripioarele prajite se tavalesc in sosul preparat si se consuma cu orez simplu, fiert peste care se poate turna restul de sos ramas.

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise