1. Se taie aripioarele in 3, parte cea subtire din capat nu se foloseste;
2. Se unge cu putina margarina sau ulei de masline o tava grill;
3. Se condimenteaza aripioarele dupa plac cu piper, sare, vegeta si boia;
4. Se prajesc bine aripioarele cu grija sa nu se arda;
5. Intr-o cratita se caleste putin ceapa taiata marunt;
6. Se pune ceapa de-o parte si in cratita se pune zaharul brun la topit, la foc mic sa nu se arda;
7. Cand zaharul este topit complet se adauga sosul de soia, ceapa calita, si pasta de ardei iute si se omogenizeaza amestecul, dupa care se ia de pe foc;
8. Aripioarele prajite se tavalesc in sosul preparat si se consuma cu orez simplu, fiert peste care se poate turna restul de sos ramas.
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii