Reteta postata pe: 03 ianuarie 2016
Ingrediente
400 gr carne de vita, 1 cana supa de vita (sau un cub concentrat de vita), 1/2 cana sos de soia, 2 lingurite zahar, 1 lingura ulei de susan, 3 catei de usturoi, 1/2 lingurita de fulgi de ardei iuti (sau 1 lingurita boia iute), legume (pot fi si congelate) - broccoli sau 1 pachet legume chinezesti, 2 linguri amidon de porumb/cartofi, 4 linguri de apa
Dificultate: Redusa | Timp: 3h
Mod de preparare
Ungeti Slow Cooker-ul cu cateva picaturi de ulei. Adaugati vita taiata fasii subtiri, supa de vita, sosul de soia, zaharul, uleiul de susan, usturoiul tocat marunt sau sfaramat, legumele (proaspete sau congelate) si fulgii de ardei. Acoperiti si gatiti pe High 2-3 ore sau pe Low 4-5 ore. Cu cateva momente inainte de servire amestecati amidonul de porumb sau cartofi in 4 linguri de apa rece si amestecati pana se dizolva. Adaugati acest amestec in interiorul Slow Cooker-ului si amestecati usor. Puneti din nou capacul si il mai lasati 25-30 min.
Se serveste cu taitei sau cu orez
Incercati sa gatiti pe Low cat mai mult, pt ca aromele sa se intrepatrunda mai bine
Daca ti-a placut reteta noastra "Vita chinezeasca cu legume la Slow Cooker" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Slow Cooking
Curata hribii, spala-i bine si taie-i bucati;
Toaca usturoiul si ceapa verde marunt;
Incinge uleiul
2 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Curatam legumele, ceapa o tocam marunt, iar morcovul rondele subtiri si taiate pe jumatate. In vasul
2 voturi
0 comentarii
3h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate