Ungeti Slow Cooker-ul cu cateva picaturi de ulei. Adaugati vita taiata fasii subtiri, supa de vita, sosul de soia, zaharul, uleiul de susan, usturoiul tocat marunt sau sfaramat, legumele (proaspete sau congelate) si fulgii de ardei. Acoperiti si gatiti pe High 2-3 ore sau pe Low 4-5 ore. Cu cateva momente inainte de servire amestecati amidonul de porumb sau cartofi in 4 linguri de apa rece si amestecati pana se dizolva. Adaugati acest amestec in interiorul Slow Cooker-ului si amestecati usor. Puneti din nou capacul si il mai lasati 25-30 min.
Se serveste cu taitei sau cu orez
Incercati sa gatiti pe Low cat mai mult, pt ca aromele sa se intrepatrunda mai bine

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii