Vita chinezeasca cu legume la Slow Cooker

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa
Vita chinezeasca cu legume la Slow Cooker

Ingrediente

  • 400 gr carne de vita
  • 1 cana supa de vita (sau un cub concentrat de vita)
  • 1/2 cana sos de soia
  • 2 lingurite zahar
  • 1 lingura ulei de susan
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita de fulgi de ardei iuti (sau 1 lingurita boia iute)
  • legume (pot fi si congelate) - broccoli sau 1 pachet legume chinezesti
  • 2 linguri amidon de porumb/cartofi
  • 4 linguri de apa

Mod de preparare

Ungeti Slow Cooker-ul cu cateva picaturi de ulei. Adaugati vita taiata fasii subtiri, supa de vita, sosul de soia, zaharul, uleiul de susan, usturoiul tocat marunt sau sfaramat, legumele (proaspete sau congelate) si fulgii de ardei. Acoperiti si gatiti pe High 2-3 ore sau pe Low 4-5 ore. Cu cateva momente inainte de servire amestecati amidonul de porumb sau cartofi in 4 linguri de apa rece si amestecati pana se dizolva. Adaugati acest amestec in interiorul Slow Cooker-ului si amestecati usor. Puneti din nou capacul si il mai lasati 25-30 min.

Se serveste cu taitei sau cu orez

Incercati sa gatiti pe Low cat mai mult, pt ca aromele sa se intrepatrunda mai bine

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure