Se taie fideluță (julienne) ceapa, morcovul, ardel verde/rosu si pieptul de pui.
Intr-o tigaie wok se incinge uleiul si se calesc in ordine pieptul de pui dupa care (cand este aproape gata) se adauga legumele taiate fideluta. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se amesteca in continuu timp de 5 minute.
Se adauga sosul de soia, se amesteca timp de 2 min., apoi se adauga pastele chinezesti fierte conform indicatiilor de pe ambalaj si se mai amesteca continuu inca de 2 min.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii