Prima data se pregatesc legumele, pt ca prepararea retetei in sine, dureaza cateva minute.
Asadar, se spala si se taie in felii subtiri, castravetele si morcovul, iar ceapa se taie rondele.
Ouale se bat bine, cu putina sare.
Dupa aceea se pune o tigaie la foc mare, cu ulei, iar cand e incalzit, se pun ouale, care se lasa la prajit.
Prajite se scot pe o farfurie si se lasa deoparte.
Se ia o alta tigaie, care se pune la foc mare cu ulei. Dupa se pune ceapa, care se lasa 30 de secunde la prajit.
Peste ceapa se pun morcovii, iar dupa cateva momente se pun castravetii.
Se lasa 1 minut la prajit, dupa care se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust si se mai lasa inca 30 secunde sau 1 minut.
Dupa se da focul la mic, se pun ouale fripte peste legume. Se mai lasa 1 minut la foc impreuna.
Omleta se serveste calda.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii