Prima data se pregatesc legumele, pt ca prepararea retetei in sine, dureaza cateva minute.
Asadar, se spala si se taie in felii subtiri, castravetele si morcovul, iar ceapa se taie rondele.
Ouale se bat bine, cu putina sare.
Dupa aceea se pune o tigaie la foc mare, cu ulei, iar cand e incalzit, se pun ouale, care se lasa la prajit.
Prajite se scot pe o farfurie si se lasa deoparte.
Se ia o alta tigaie, care se pune la foc mare cu ulei. Dupa se pune ceapa, care se lasa 30 de secunde la prajit.
Peste ceapa se pun morcovii, iar dupa cateva momente se pun castravetii.
Se lasa 1 minut la prajit, dupa care se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust si se mai lasa inca 30 secunde sau 1 minut.
Dupa se da focul la mic, se pun ouale fripte peste legume. Se mai lasa 1 minut la foc impreuna.
Omleta se serveste calda.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii