Taiem pieptul de pui cuburi si le punem intr-un vas. Turnam pest ele sucul de la portocale si sosul de soia. Pisam usturoiul si radem ghimbirul. Omogenizam si dam la frigider pentru 15-20 minute.
Adaugam amidonul si amestecam pana la omogenizare. Adaugam mierea si chilli.
Punem amestecul in vasul slow cooker-ului Crock-Pot si setam la temperatura slow pentru o ora.
Adaugam ceapa taiata si susanul. Se serveste pe pat de orez.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii