Încingem uleiul într-un wok, adăugăm 4 fire de ceapă verde tocate mărunt și le călim câteva secunde.
Adăugăm ouăle bătute și amestecăm bine.
Adăugăm legumele decongelate, apoi orezul de la frigider.
Amestecăm bine.
Condimentăm cu sosul de soia și cel de stridii, cu sare și piper alb proaspăt măcinat.
Oprim focul.
Presărăm deasupra coriandru tocat mărunt și un fir de ceapă verde tocat.
Servim ca atare sau ca o garnitură la pește sau o mâncare cu carne.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii