Uleiul Arpis se pune la incins in wok. Separat, intr-un bol, se amesteca faina cu apa si se adauga sarea.
Banana curatata si taiata in bucati se trece prin faina Arpis si se pune la prajit in uleiul incins. Intr-un alt wok se pune zaharul si putina apa. Se lasa pe foc pana cand apa incepe sa fiarba si sa scada.
Cand zaharul incepe sa se caramelizeze se adauga bucatile de banana prajite si se amesteca pentru ca acestea sa fie acoperite uniform.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii