Mancare chinezeasca. Curatam morcovul, il spalam si il stergem, apoi il dam pe razatoarea mica. Ardeiul iute il tocam marunt.
Curatam morcovul, il spalam si il stergem, apoi il dam pe razatoarea mica.
Ardeiul iute il tocam marunt.
Intr-un wok incingem uleiul si tragem la tigaie morcovul si 1/2 din ardeiul iute.
Amestecam de cateva ori pina uleiul capata culoarea portocalie, 2-3 minute.
Intr-un bol amestecam carnea tocata cu restul ardeiului iute tocat, cu cate 2-3 linguri din cele doua sosuri si asezonam.
Punem in wok peste morcov carnea si vegetalele chinezesti scurse de sos, apoi amestecam pina se schimba culoarea carnii tocate.
Oparim taiteii de orez conform indicatiilor de pe pachet, ii adaugam apoi in wok , impreuna cu ceapa verde tocata si niste marar verde tocat ( optional).
Amestecam toate componentele din wok si potrivim gustul cu condimente, daca mai este cazul.
O mancare foarte usor de facut, rapid si tare gustoasa. Merita sa o incercati...
Pofta mare sa aveti !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii