autor:

Marian

» » Paste si pizza

Taitei cu pui

Autor: Marian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 21 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 21 martie 2012

Ingrediente
pentru 4 persoane, 500 g taitei, 4 pulpe superioare de pui, coriandru, rozmarin, piper, boia dulce, sare, ulei de masline, 2 fire ceapa verde, 2 fire usturoi verde, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Se condimenteaza pulpele de pui cu sare, piper, boia dulce de ardei, rozmarin si coriandru, dupa gust si se lasa la marinat, la frigider circa 3 ore. Pulpele marinate se stropesc cu ulei si o ceasca cu apa si se dau la cuptor pentru circa 50 de minute. In paralel, se adauga taiteii, in apa clocotita in care s-a pus un praf de sare si o lingurita de ulei si se lasa circa 10 minute la fiert. Dupa ce sunt fierti, se scot si se clatesc in apa rece. Intr-o tigaie antiaderenta se calesc ceapa si usturoiul verde, peste care se adauga taiteii. Peste compozitia din tigaie se mai adauga boia dulce, sare si putin piper. Cand sunt gata se adauga peste taitei si pui, patrunjel tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Supa De Pui Cu Taitei De Casa

Supa De Pui Cu Taitei De Casa

Se pune puiul la fiert in apa cu un praf de sare. In timp ce puiul se fierbe faceti taiteii: puneti

4 voturi    2 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa de aripioare de pui cu taitei ondulati

Supa de aripioare de pui cu taitei ondulati

Se curata aripioarele si se parlesc, se taie varfurile, apoi se spala si se pun la fiert cu 4 l de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

3 voturi

Ingrediente

  • pentru 4 persoane
  • 500 g taitei
  • 4 pulpe superioare de pui
  • coriandru
  • rozmarin
  • piper
  • boia dulce
  • sare
  • ulei de masline
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Marian
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand

37 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

35 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Torta rustica