autor:

TeoBucatar

» » Mancaruri cu carne

Pui cu susan

Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 06 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 06 iulie 2011

Ingrediente
-un piept de pui fara piele si os,, -o lingurita boia dulce,, -2 lingurite seminte de susan,, -2 linguri otet balsamic sau zeama de lamaie,, -2 linguri de apa,, -sare,, -piper negru macinat,, -1-2 linguri ulei,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui si se taie in fasii de aproximativ un cm grosime si 4-5 cm lungime.Celelalte ingrediente se amesteca intr-un bol. Daca este timp se poate tine puiul in aceasta marinada ceva timp, la rece.Daca nu, se trec fasiile de piept prin aceasta compozitie se pun in tigaie 1-2 linguri de ulei si se prajesc la foc iute pret de cateva minute pana incep sa se rumeneasa usor.Personal prefer aceasta varianta nu cea cu prajirea in mult ulei .
De data asta i-am pregatit si putin sos, facut rapid din:
-o lingurita rasa boia dulce,
-o lingura de mustar,
-sare,piper
-o lingurita seminte de susan,
-un varf de cutit faina,
toate amestecate, frecate bine in vreo 75 ml apa si clocotite de cateva ori la foc mic.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de pui cu legume si susan

Rulada de pui cu legume si susan

Se fierbe amestecul de legume (alegeti amestecul preferat, eu am folosit un amestec de orez, mazare,

3 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Mingiute de pui cu susan

Mingiute de pui cu susan

Morcovul taiat marunt, ceapa data pe razatoare, usturoiul si patrunjelul tocat fin se amesteca cu

7 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Apetisant, buna reteta!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 iulie 2011

    Foarte fin; as vrea sa am timpul si imaginatia sa decorez mancarurile atat de elegant ca si tine*****

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011

    Reteta interesanta, prezentare buna, explicita, gustul ??????, suntem curiosi !?.

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011

      Arata foarte bine!!!...Delicios!!!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011

      Foarte gustos.Felicitari!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011

      Imi place cum arata si cred ca este super !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • -un piept de pui fara piele si os,
  • -o lingurita boia dulce,
  • -2 lingurite seminte de susan,
  • -2 linguri otet balsamic sau zeama de lamaie,
  • -2 linguri de apa,
  • -sare,
  • -piper negru macinat,
  • -1-2 linguri ulei,

Raporteaza reteta

Retete
de TeoBucatar
Rata cu portocale

Rata cu portocale

Pieptul de rata se spala si se dezoseaza lasandu-i pielea.Se sareaza, se pipereaza si se stropeste

9 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

BLAT Se separa albusurile si se bat spuma cu zaharul adaugat lingura cu lingura, zeama de lamaie

10 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Chiftelute suedeze(kottbullar)

Chiftelute suedeze(kottbullar)

Se amesteca pesmetul cu laptele si se lasa 5 min sa se absoarba lichidul timp in care se toaca marunt

69 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Apetisant, buna reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sufleu de cartofi cu carnăciori