autor:

TeoBucatar

» » Mancaruri cu carne

Pui cu susan

Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 06 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 06 iulie 2011

Ingrediente
-un piept de pui fara piele si os,, -o lingurita boia dulce,, -2 lingurite seminte de susan,, -2 linguri otet balsamic sau zeama de lamaie,, -2 linguri de apa,, -sare,, -piper negru macinat,, -1-2 linguri ulei,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui si se taie in fasii de aproximativ un cm grosime si 4-5 cm lungime.Celelalte ingrediente se amesteca intr-un bol. Daca este timp se poate tine puiul in aceasta marinada ceva timp, la rece.Daca nu, se trec fasiile de piept prin aceasta compozitie se pun in tigaie 1-2 linguri de ulei si se prajesc la foc iute pret de cateva minute pana incep sa se rumeneasa usor.Personal prefer aceasta varianta nu cea cu prajirea in mult ulei .
De data asta i-am pregatit si putin sos, facut rapid din:
-o lingurita rasa boia dulce,
-o lingura de mustar,
-sare,piper
-o lingurita seminte de susan,
-un varf de cutit faina,
toate amestecate, frecate bine in vreo 75 ml apa si clocotite de cateva ori la foc mic.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui dulce cu susan

Piept de pui dulce cu susan

Amestecam intr-un bol toate ingredientele mai putin semintele de susan. Pieptul de pui il taiem

6 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu susan

Pui cu susan

Recomand cu draga inima puiul preparat in felul asta, iese absolut delicios! Si nici nu ai nevoie

2 voturi    6 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Apetisant, buna reteta!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 iulie 2011

    Foarte fin; as vrea sa am timpul si imaginatia sa decorez mancarurile atat de elegant ca si tine*****

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011

    Reteta interesanta, prezentare buna, explicita, gustul ??????, suntem curiosi !?.

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011

      Arata foarte bine!!!...Delicios!!!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011

      Foarte gustos.Felicitari!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011

      Imi place cum arata si cred ca este super !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • -un piept de pui fara piele si os,
  • -o lingurita boia dulce,
  • -2 lingurite seminte de susan,
  • -2 linguri otet balsamic sau zeama de lamaie,
  • -2 linguri de apa,
  • -sare,
  • -piper negru macinat,
  • -1-2 linguri ulei,

Raporteaza reteta

Retete
de TeoBucatar
Rata cu portocale

Rata cu portocale

Pieptul de rata se spala si se dezoseaza lasandu-i pielea.Se sareaza, se pipereaza si se stropeste

9 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

BLAT Se separa albusurile si se bat spuma cu zaharul adaugat lingura cu lingura, zeama de lamaie

10 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Chiftelute suedeze(kottbullar)

Chiftelute suedeze(kottbullar)

Se amesteca pesmetul cu laptele si se lasa 5 min sa se absoarba lichidul timp in care se toaca marunt

56 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Apetisant, buna reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu ananas si ciuperci