Se spala bine burta se pune in apa cu otet peste noapte.
Se pune burta la fiert 2-3ore (puteti sari pasii acestia daca cumparati burta prefiarta).
Se curata morcovii si usturoiul apoi se dau pe razatoare.
Se adauga burta dupa ce raceste in prealabil si taie fideluta.
Se asesoneaza cu sare, piper, ulei (de masline de preferat), sos de soia.
Se poate face picant prin adugare de ardei iute taiat feliute.
Se serveste rece.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii