Se fierb ingredientele, cartofii, morcovii, carnea.
Se fierb ingredientele, cartofii, morcovii, carnea. Se taie cubulețe, se adaugă mazărea apoi ne ocupăm de maioneză.
2 gălbenușuri fierte, 2 nefierte, o linguriță de muștar, se mixează cu ulei, adaugăm puțină zeamă de lămâie. Mixam până ajungem la cantitatea dorita de maioneză. Se amesteca ingredientele cu maioneza din care mai păstrăm o parte pentru a orna.
Se asezonează cu sare după gust.
Se ornează după plac, eu am ales gogoșari!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Florian • 24 Aprilie 2022, 23:02 Salada boeuf cu … pui? Ridicol!