Lintea o speli si o pui la hidratat intr-o cana de apa rece pentru 30 de minute.
Lintea o speli si o pui la hidratat intr-o cana de apa rece pentru 30 de minute.
Intre timp cureti ceapa si cartoful dulce. Ceapa o lasi intreaga, iar cartoful il tai in sferturi.
Pui la fiert lintea, iar separat, ceapa si cartoful. Lasi sa fiarba la foc mic 10 minute.
Strecori lintea si adaugi peste ea ceapa si cartoful, apoi blendezi pana cand obtii o pasta. Subtiezi dupa preferinta cu apa in care fiert legumele.
Adaugi rosiile, 2-3 capere si 2 linguri de ulei propriu si blendezi pana la omogenizare. La final presari oregano si dregi de gust .
Servesti imediat cu crackers de seacara si ardei iute, iar pentru decor folosesti smantana.
Tips&Tricks: poti inlocui cartofii dulci cu morcovi, iar rosiile cu pasta de rosii, pentru a pastra gustul dulceag al preparatului.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii