Intr-o craticioara punem la fiert apa cu putina sare si apoi adaugam broccoli.
Intr-o craticioara punem la fiert apa cu putina sare si apoi adaugam broccoli. Lasam sa fiarba 7-8 minute. Nu trebuie sa fie foarte moale. Intre timp calim in ulei ceapa taiata marunt.
Dupa ce s-a fiert broccoli, se strecoara dar pastrand apa in care a fiert. Intr-un castron punem broccoli adaugam ceapa calita, smantana si sarea si piperul si le blendarim cu un blendar vertical. Zeama in care a fiert o folosim pentru a subtia supa cat de mult dorim( mai subtire sau mai groasa ca consistenta).
Se serveste calda cu smantana si/sau cu branza sarata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii