In cratita cu ulei se adauga usturoiul intreg, iar cand incepe sa-si elimine aroma, se adauga ceapa taiata marunt.
In cratita cu ulei se adauga usturoiul intreg, iar cand incepe sa-si elimine aroma, se adauga ceapa taiata marunt si cateva linguri cu supa, apoi maghiranul,rozmarin; dupa ce a scazut si ceapa s-a inmuiat, se adauga spanacul, se lasa pe foc, amestecand 5 min, apoi nautul scurs si clatit cu apa rece, supa de vita.
Cand incepe sa clocoteasca, se adauga pastele; se lasa la fiert 10 min, amestecand, iar la final se condimenteaza dupa gust.
Se serveste supa in boluri, deasupra parmezan ras, cateva picaturi de ulei de masline si alaturi paine prajita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii