In cratita cu ulei se adauga usturoiul intreg, iar cand incepe sa-si elimine aroma, se adauga ceapa taiata marunt.
In cratita cu ulei se adauga usturoiul intreg, iar cand incepe sa-si elimine aroma, se adauga ceapa taiata marunt si cateva linguri cu supa, apoi maghiranul,rozmarin; dupa ce a scazut si ceapa s-a inmuiat, se adauga spanacul, se lasa pe foc, amestecand 5 min, apoi nautul scurs si clatit cu apa rece, supa de vita.
Cand incepe sa clocoteasca, se adauga pastele; se lasa la fiert 10 min, amestecand, iar la final se condimenteaza dupa gust.
Se serveste supa in boluri, deasupra parmezan ras, cateva picaturi de ulei de masline si alaturi paine prajita.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii