Se curata, se spala si se toaca marunt morcovul si prazul, apoi se pun la calit in putin ulei de masline.
Se curata, se spala si se toaca marunt morcovul si prazul, apoi se pun la calit in putin ulei de masline.
Se taie in jumatati rosiile uscate si se adauga peste morcov si praz, se condimenteaza cu boia dulce afumata, curcuma, sare si piper mozaic proaspat macinat. Se amesteca bine si se adauga lintea rosie care a fost spalata si scursa in prealabil.
Se adauga 1.5 l apa si se lasa la fiert 35-40 de min.
Se toarna supa in boluri, deasupra se pun felii de paine prajita unse cu branza brie si se dau la cuptor 5-10 min pana se topeste branza.
Se serveste supa calda din cuptor presarata cu cimbrisor.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii