Ingrediente
Aluat de foietaj 1 foaie dreptunghiulară cca. 400 g,, Sos BBQ cca. 100 ml,, Cubulețe de șuncă cca. 200 g,, Cașcaval ras cca. 100 g,, Oregano uscat cca.1 lingură,, Pudră de usturoi cca. 1 lingură,, Ceapă chives cca. 50 g,, Ou 1 gălbenuș,, Cașcaval ras cca. 100 g.
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
0 voturi
Mod de preparare
Foaia umplută, se rulează strâns, apoi se taie în bucăți de 2-3 cm grosime și se așează în tava tapetată cu foaie de pergament.
Gălbenușul se amestecă energic, apoi se ung, rulorile, apaltizate ușor, se presară cașcaval ras și se dau la copt, în cuptorul preîncins, la 200 grade, cca. 20 minute.
Se savurează calde sau reci. Sunt delicioase!
Spor și poftă bună!