Cozonac aperitiv la slow cooker Crock-Pot

Se pune intr-un vas carnea tocata, buretii tocati, ceapa tocata, usturoiul tocat, (date toate prin masina de tocat carne sau la robot).

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
medie
Cozonac aperitiv la slow cooker Crock-Pot

Ingrediente

  • -700 gr. carne tocata de porc
  • -300 gr. bureti gata fierti (opintici)
  • -200 gr. ceapa rosie
  • -5 catei de usturoi
  • -1 gogosar rosu
  • -8 oua, 5 crude, 3 fierte
  • -200 gr. salam crud, uscat si afumat de vita
  • -1 lingurita sare
  • -1/4 lingurita piper
  • -1/4 lingurita oregano
  • -1/4 lingurita cimbru

Mod de preparare

Se pune intr-un vas carnea tocata, buretii tocati, ceapa tocata, usturoiul tocat, (date toate prin masina de tocat carne sau la robot), gogosarul taiat cu cutitul in bucatele maricele sa se poata vedea in compozitie. Se adauga patru oua crude, sare, oregano, cimbru, piper macinat si se omogenizeaza compozitia.

Se pune hartie de copt in vasul de la slow cooker Crock-Pot si se toarna jumatate din compozitia de cozonac.

Se curata ouale fierte, se taie in bucati mai mari si se feliaza salamul in felii fine.

Se asaza bucati de oua fierte si felii de salam peste compozitia din tava, apoi se pune si restul de compozitie de cozonac si se intinde usor cu o paleta.

Se pun felii de salam si se toarna un ou batut spuma, se pune capac pe oala si se da la programul high pentru circa 3 ore. Cand este gata, se opreste focul, se ia capacul si se lasa sa se raceasca bine dupa care se poate taia in felii. Se serveste cu gogosari la otet sau cu orice vreti voi.

Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta foarte speciala!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor