Taiem capetele baghetei, o taiem in 2 jumatati si apoi pe lung.
Taiem capetele baghetei, o taiem in 2 jumatati si apoi pe lung. Scoatem o parte din miez lasand pe coaja cca 0,5 cm.
Preparam o omleta in tigaia incinsa cu un strop de ulei de masline, calind iute ceapa taiata fin, adaugand ouale batute spuma cu un praf de sare, piperam, adaugam mararul verde si mazarea verde. Intoarcem omleta si pe partea negatita, presaram cascavalul ras apoi o scoatem pe un platou si rulam strans.
Taiem ruloul din omleta in doua si punem in mijlocul fiecarei bucati de bagheta scobita,strangem usor si le infasuram in feliile subtiri de bacon crud.La asezam una langa alta intr-o forma de chec,le acoperim cu o folie de aluminiu si lasam 10 minute in cuptorul incins,indepartam folia si mai lasam 5 minute la foc potrivit.Se feliaza dupa ce s-au racit un pic.Este un aperitiv plin de savoare si culoare ,usor de preparat.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii