Intr-un castronel se amesteca uleiul de masline cu boiaua dulce afumata, sarea, piperul proaspat macinat si cimbrul.
Intr-un castronel se amesteca uleiul de masline cu boiaua dulce afumata, sarea, piperul proaspat macinat si cimbrul. Cu pasta formata masam bine muschiul de porc. Legam muschiul de porc cu sfoara alimentara, il impachetam in mai multe straturi de folie alimentara si il tinem la frigider 24 de ore.
Scoatem muschiul din frigider si il lasam sa ajunga la temperatura camerei.
Pe fundul vasului slow cooker asezam hartie de copt. Peste hartia de copt punem un gratar de inox sau asezam un pat din furculite peste care punem muschiul de porc.
Setam slow cooker-ul Crock- Pot digital pe functia high timp de 4 ore.
Dupa 4 ore cand este gata muschiul, il lasam la racit pana ajunge la temperatura camerei, apoi poate fi servit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii