Intr-un castronel se amesteca uleiul de masline cu boiaua dulce afumata, sarea, piperul proaspat macinat si cimbrul.
Intr-un castronel se amesteca uleiul de masline cu boiaua dulce afumata, sarea, piperul proaspat macinat si cimbrul. Cu pasta formata masam bine muschiul de porc. Legam muschiul de porc cu sfoara alimentara, il impachetam in mai multe straturi de folie alimentara si il tinem la frigider 24 de ore.
Scoatem muschiul din frigider si il lasam sa ajunga la temperatura camerei.
Pe fundul vasului slow cooker asezam hartie de copt. Peste hartia de copt punem un gratar de inox sau asezam un pat din furculite peste care punem muschiul de porc.
Setam slow cooker-ul Crock- Pot digital pe functia high timp de 4 ore.
Dupa 4 ore cand este gata muschiul, il lasam la racit pana ajunge la temperatura camerei, apoi poate fi servit.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii