Muschi de porc- pastrama, gatit la slow cooker Crock-Pot

Intr-un castronel se amesteca uleiul de masline cu boiaua dulce afumata, sarea, piperul proaspat macinat si cimbrul.

Timp pregatire
250 minute
Complexitate
redusa
Muschi de porc- pastrama, gatit la slow cooker Crock-Pot

Ingrediente

  • 1 bucata muschi de porc (1400 gr a avut cel folosit de mine)
  • 2 lingurite boia dulce afumata
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 3 lingurite sare
  • 2 lingurite piper mosaic proaspat macinat
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Intr-un castronel se amesteca uleiul de masline cu boiaua dulce afumata, sarea, piperul proaspat macinat si cimbrul. Cu pasta formata masam bine muschiul de porc. Legam muschiul de porc cu sfoara alimentara, il impachetam in mai multe straturi de folie alimentara si il tinem la frigider 24 de ore.

Scoatem muschiul din frigider si il lasam sa ajunga la temperatura camerei.

Pe fundul vasului slow cooker asezam hartie de copt. Peste hartia de copt punem un gratar de inox sau asezam un pat din furculite peste care punem muschiul de porc.

Setam slow cooker-ul Crock- Pot digital pe functia high timp de 4 ore.

Dupa 4 ore cand este gata muschiul, il lasam la racit pana ajunge la temperatura camerei, apoi poate fi servit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise