Toba de casa

Stomacul de porc l-am cumparat din magazin, el trebuie spalat bine in mai multe ape caldute.

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
medie
Toba de casa

Ingrediente

  • 2 buc stomac de porc
  • Maruntaie de porc
  • urechi, limba, rinichi, inima
  • sorici de porc
  • Pulpa de porc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Stomacul de porc l-am cumparat din magazin, el trebuie spalat bine in mai multe ape caldute.

Maruntaiele de porc si carnea se vor spala bine si se vor portiona in bucati potrivite si se vor pune la fiert in apa rece, circa 30 de minute, adunandu-se din cand in cand spuma care se formeaza deasupra. Apoi se scot, se clatesc si se pun din nou la fiert pentru circa 60 minute.

Dupa fierbere, maruntaiele se scot din oala si se vor lasa sa se raceasca, apa in care au fiert nu se arunca.

Maruntaiele se vor taia in bucati mici, se vor amesteca cu mana si le condimentam cu sare si piper dupa gust. Umplem apoi stomacul de porc fara a indesa compozitia il coasem la capete si il punem la fiert in apa in care au fiert maruntaiele 40 minute.

Dupa fierbere, toba se pune la presat intre doua blaturi de lemn cu o greutate deasupra 24 de ore, apoi se poate afuma usor, daca nu il afumati, se pastreaza la frigider.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor