Chiftelute

Intr-un bol punem carnea si adaugam usturoiul pisat, mararul tocat marunt, condimentele, ouale si faina.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Chiftelute

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • 1 legatura marar
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • ulei
  • sare,
  • piper
  • 1 capatana usturoi

Mod de preparare

Intr-un bol punem carnea si adaugam usturoiul pisat, mararul tocat marunt, condimentele, ouale si faina.

Amestecam, dupa care formam chiftelutele.

Le dam pe fiecare prim faina inaine de a le praji in tigaia cu ulei.

Le prajim pana se rumenesc frumos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta