autor:

Buburuza Zâmbăreață

» » Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

Autor: Buburuza Zâmbăreață (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 iulie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Buburuza Zâmbăreață (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 iulie 2019

Ingrediente
ALUAT:, - 400 gr faina, - 260 ml apa calduta, - 7 gr drojdie uscata, - 8 gr sare, - 12 gr zahar, , UMPLUTURĂ:, , - cârnăciori, - un ou, - piper sau cuișoare pentru a face ochișorii purcelușului, - seminte de mac sau susan pentru decor

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte: moale, pufos, elastic fara a se lipi de degete.

2. Coca rezultata o lasam la dospit...apoi realizam purcelusii ca pe placințele,doar că le umplem cu bucatele de carnat, dupa care le atașăm urechiușe ( triunghiuri mici din aluat), codițe și ochișori din cuișoare aromate sau boabe de piper.

3. După ce am modelat purcelusii, se ung cu ou batut ( ca pe paine), se presara seminte de mac sau susan si se baga in cuptorul incins ( 180 grade) pentru aproximativ 30 de minute.

4. Dupa ce s-au copt, se ung cu o pensulă muiată într-un amestec format din: o lingura ulei, o lingura zahar si 3-4 linguri de apa) si se acopera pentru 10 minute cu un prosop. In timpul acesta se vor racori, respectiv aburi si vor fi numai buni de consumat.





Simplu, gustos și aspectuos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv din piept de cocos

Aperitiv din piept de cocos

1. Pieptul de cocos se pune la fiert in apa cu sare pana se inmoaie apoi sescoate ,se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Chec Aperitiv cu Piept de Pui

Chec Aperitiv cu Piept de Pui

Se trece pieptul de pui prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate in prealabil in

10 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

7.5L Digital

- 17 %
899.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • ALUAT:
  • - 400 gr faina
  • - 260 ml apa calduta
  • - 7 gr drojdie uscata
  • - 8 gr sare
  • - 12 gr zahar
  • UMPLUTURĂ:
  • - cârnăciori
  • - un ou
  • - piper sau cuișoare pentru a face ochișorii purcelușului
  • - seminte de mac sau susan pentru decor

Raporteaza reteta

Retete
de Buburuza Zâmbăreață
Clatite cu buline

Clatite cu buline

Într-un bol vom pune făină, adăugăm sarea și amestecăm. Peste acestea punem ouăle după

2 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Supa crema de sfecla rosie

Supa crema de sfecla rosie

1. Tocam mărunt ceapa. Tăiem cartofii, morcovul și sfecla roșie în cuburi. Tocăm mărunt

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Sarmale de peste

Sarmale de peste

1. Spălăm și curățăm toate legumele după care le tocăm mărunt. 2. Într-o cratiță,

4 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Suberec
Cookie Settings