Feliile de peste se pun in apa cu sare si zeama de lamaie pentru 10-15 minute.
Mici din carne de pesteIntr-un bol mixam cele 4 oua impreuna cu zaharul pana capata consistenta unei creme.
Tarta Floarea Soarelui cu fructe de sezon1. MAIAUA: intr-un vas se freaca drojdia cu putin zahar si aproximativ 50 ml-100 ml apa.
Paine coapta pe frunze de varza1. Pestele curatat si spalat bine se pune la fiert in aproximativ 3 litri de apa.
Piftie de pestePentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate.
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)Se ia 1 kg de carne tocata ( 500 gr carne macra tocata de vita si 500 gr carne de porc).
Sarmale, ardei, dovlecei, rosii si ceapa umplutaSpalam si curatam toate legumele dupa care le tocam marunt.
Sarmale de pesteIntr-un bol vom pune faina, adaugam sarea si amestecam.
Clatite cu bulineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise