Intr-un bol mixam cele 4 oua impreuna cu zaharul pana capata consistenta unei creme.
Într-un bol mixăm cele 4 ouă împreună cu zahărul până capătă consistența unei creme;
Adăugăm smântâna și mixăm ușor, adăugăm în ploaie și făina, amestecând continuu, iar la final presărăm și praful de copt, respectiv zahărul vanilat sau alte arome, după gustul fiecăruia.
În ultima etapă, în coca obținută se vor pune fructele dorite de fiecare ( eu am folosit zmeură aproximativ 300 g) se va amesteca ușor și compoziția obținută se va turna în tava tapetată cu hârtie de copt sau într-o formă de silicon, cum am folosit eu, și va pune în cuptorul încins la 175 - 180 grade pentru aproximativ 40-45 de minute.
O tartă foarte ușor de realizat, fără a ne murdări pe mâini, cu ingrediente puține și deloc costisitoare! O recomand pentru serile de vară în familie, pentru vizitele inopinate sau pentru a ne răsfăța cu ceva dulce, rapid și cu ingrediente pe care le găsim cu siguranță în bucătăria fiecărei gospodine!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii