Tarta Floarea Soarelui cu fructe de sezon

Intr-un bol mixam cele 4 oua impreuna cu zaharul pana capata consistenta unei creme.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Tarta Floarea Soarelui cu fructe de sezon

Ingrediente

  • - 4 ouă
  • - 300 g zahăr
  • - 300 g făină
  • - 300 g smântână grasă
  • - 2 pliculețe de zahăr vanilat
  • - 1 plic de praf de copt
  • - fructe: am folosit zmeură

Mod de preparare

Într-un bol mixăm cele 4 ouă împreună cu zahărul până capătă consistența unei creme;

Adăugăm smântâna și mixăm ușor, adăugăm în ploaie și făina, amestecând continuu, iar la final presărăm și praful de copt, respectiv zahărul vanilat sau alte arome, după gustul fiecăruia.

În ultima etapă, în coca obținută se vor pune fructele dorite de fiecare ( eu am folosit zmeură aproximativ 300 g) se va amesteca ușor și compoziția obținută se va turna în tava tapetată cu hârtie de copt sau într-o formă de silicon, cum am folosit eu, și va pune în cuptorul încins la 175 - 180 grade pentru aproximativ 40-45 de minute.

O tartă foarte ușor de realizat, fără a ne murdări pe mâini, cu ingrediente puține și deloc costisitoare! O recomand pentru serile de vară în familie, pentru vizitele inopinate sau pentru a ne răsfăța cu ceva dulce, rapid și cu ingrediente pe care le găsim cu siguranță în bucătăria fiecărei gospodine!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc