Eu prepar foarte des acest chec, in special de sarbatori.
Eu prepar foarte des acest chec,în special de sărbători.
Până acum l-am preparat cu şuncă de pui în loc de piept de pui, dar am zis să încerc şi varianta aceasta.
Mi-a plăcut ca şi gust dar parcă mai avea nevoie de puţină culoare.
Cascavalul l-am razuit pe razatoarea cu ochiuri mari, iar o parte l-am taiat cubulete.
Pieptul de pui l-am fiert în apa cu sare, apoi l-am taiat cubulete.
Pieptul de pui se poate si praji pe gratar.
Am taiat ceapa verde marunt si am calit-o cu putin ulei împreuna cu ciupercile taiate.
Am pus si pieptul de pui peste ciuperci, am condimentat si la final am adaugat mararul tocat marunt.
Cât s-a racit amestecul, am mixat cele 3 oua, am adaugat smantana si faina.
Peste amestecul de ou am pus cascavalul si pieptul de pui cu ciupercile.
Am omogenizat totul si am turnat într-o tava de chec pe care am uns-o cu unt.
In mijlocul checului am pus ouale de prepelita fierte si curatate.
Am pus la cuptor la 200 de grade, aproximativ 40 de minute.
Este gata când s-a rumenit deasupra.
Chiar daca înca este moale, el va avea consistenta potrivita dupa ce se raceste si cascavalul se va închega.
Se feliaza dupa ce s-a racit.
Poftă bună !!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii