Muschi de porc sibian

Feliile de carne le batem ca pentru snitele, apoi le condimentam cu sare si piper.

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Muschi de porc sibian

Ingrediente

  • Pentru muschi:
  • 6 felii cotlet de porc
  • 6 felii de cascaval subtiri
  • 6 felii de cascaval mai groase
  • 6 felii sunca
  • 6-7 ciuperci maricele
  • 1 lingura unt
  • ulei de masline
  • putina faina
  • sare, piper
  • Pentru sosul tartar:
  • 1 galbenus
  • ulei
  • 1 lingurita mustar
  • 2 castraveti murati
  • 3-4 linguri smantana
  • 1 ceapa verde
  • sare, piper
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Feliile de carne le batem ca pentru snitele, apoi le condimentam cu sare si piper.

Pe fiecare bucata de carne asezam o felie subtire de cascaval iar apoi una de sunca si rulam. Daca este nevoie se pot prinde rulourile cu scobitori.

Dam rulourile prin faina iar apoi le prajim in ulei de masline, pe toate partile.

Intre timp taiem ciupercile felii si le punem intr-o tigaie in care am topit o lingura de unt. Lasam pana se inmoaie, amestecand din cand in cand. Dam apoi deoparte si potrivim de sare.

Rulourile prajite le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Pe fiecare rulou asezam ciuperci iar apoi o felie de cascaval mai gros si dam la cuptor, 5-10 minute, pana se topeste cascavalul.

Intre timp pregatim sosul: Facem o maioneza din galbenus, mustar si ulei. Adaugam apoi smantana atat cat sa obtinem un sos mai gros.

Taiem ceapa verde si castravetii marunt si le adaugam in sos. Condimentam cu sare si piper si amestecam. Daca doriti ca sosul sa fie mai acru mai puteti adauga castraveti sau zeama de lamaie.

La final adaugam patrunjelul verde tocat.

Servim muschiul cald alaturi de cartofi natur si sos tartar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise