autor:

Monica_Horoiu
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica_Horoiu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iulie 2019

Ingrediente
2 cartofi (mai marisori),, 100 gr sunca taiata cubulete,, 100 gr branza de vaci,, 1 ceapa,, 50 gr cascaval ras,, sare, piper, cimbru

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt, pentru 30-40 minute, in functie de puterea cuptorului.



Cand sunt gata, ii lasam putin sa se rocareasca dupa care îi tăiem în jumatate, pe lungime.



Cu o lingura, scobim miezul pe care-l punem intr-un castron. Avem grija sa nu rupem marginea cartofului.



Ceapa o tăiem marunt și o călim foarte putin împreuna cu sunca.



Peste miezul de cartof adaugam celelalte ingrediente (mai putin cascavalul), asezonam cu sare si piper după gust și amestecam.



Umplem cartofii și-i bagam din nou la cuptor, pentru 20 minute.



La jumatatea timpului, scoatem tava și presaram cascavalul ras peste cartofi.



Pot fi serviti ca si garnitura , alături de o friptura cu putin sos de iaurt si usturoi, sau pot fi serviti ca fel principal alaturi de o salata generoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei rotunzi umpluti

Dovlecei rotunzi umpluti

Dovleceii se spala bine, apoi li se taie capacele de deasupra. Cu o lingurita se scobesc in interior

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe de pui cu fasole verde la cuptor

Pulpe de pui cu fasole verde la cuptor

Pulpele se pun la fiert in apa cu sare, piper, boia, cimbru ( sau oregano, sau rozmarin). Cind sint

14 voturi    5 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 cartofi (mai marisori),
  • 100 gr sunca taiata cubulete,
  • 100 gr branza de vaci,
  • 1 ceapa,
  • 50 gr cascaval ras,
  • sare
  • piper
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Monica_Horoiu
Tarta cu mazare

Tarta cu mazare

Preparare: Aluatul. Cernem faina intr-un castron si adaugam untul taiat cubulete. Presaram sarea

4 voturi    5 comentarii
50 min
Aperitive
Curcan umplut, la cuptor cu lemne

Curcan umplut, la cuptor cu lemne

Preparare: Intr-un vas mare (in care sa incapa curcanul) am pregatit marinata din toate ingredientele

10 voturi    3 comentarii
4h 15 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu visine si cirese amare

Prajitura cu visine si cirese amare

Spalam fructele si le scoatem samburii si le stropim cu zeama de lamanie. Intr-un vas punem

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor

Intr-un vas care se poate folosi la cuptor si de asemeni de a praji in el fara sa se prinda alimentele, incalzim 2 -3 linguri de ulei

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Rulada de spanac cu branza Rulada de spanac cu branza

Pentru foaia de aluat batem spuma tare cele 3 albusuri cu un praf de sare. Separat amestecam spanacul (decongelat si stors foarte bine

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Dovlecei umpluti cu piept de pui si teci de fasole