Ingrediente
2 cartofi (mai marisori),, 100 gr sunca taiata cubulete,, 100 gr branza de vaci,, 1 ceapa,, 50 gr cascaval ras,, sare, piper, cimbru
Dificultate: Medie | Timp: 1h 10 min
3 voturi
Mod de preparare
Cand sunt gata, ii lasam putin sa se rocareasca dupa care îi tăiem în jumatate, pe lungime.
Cu o lingura, scobim miezul pe care-l punem intr-un castron. Avem grija sa nu rupem marginea cartofului.
Ceapa o tăiem marunt și o călim foarte putin împreuna cu sunca.
Peste miezul de cartof adaugam celelalte ingrediente (mai putin cascavalul), asezonam cu sare si piper după gust și amestecam.
Umplem cartofii și-i bagam din nou la cuptor, pentru 20 minute.
La jumatatea timpului, scoatem tava și presaram cascavalul ras peste cartofi.
Pot fi serviti ca si garnitura , alături de o friptura cu putin sos de iaurt si usturoi, sau pot fi serviti ca fel principal alaturi de o salata generoasa.