Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.
Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt, pentru 30-40 minute, in functie de puterea cuptorului.
Cand sunt gata, ii lasam putin sa se rocareasca dupa care îi tăiem în jumatate, pe lungime.
Cu o lingura, scobim miezul pe care-l punem intr-un castron. Avem grija sa nu rupem marginea cartofului.
Ceapa o tăiem marunt și o călim foarte putin împreuna cu sunca.
Peste miezul de cartof adaugam celelalte ingrediente (mai putin cascavalul), asezonam cu sare si piper după gust și amestecam.
Umplem cartofii și-i bagam din nou la cuptor, pentru 20 minute.
La jumatatea timpului, scoatem tava și presaram cascavalul ras peste cartofi.
Pot fi serviti ca si garnitura , alături de o friptura cu putin sos de iaurt si usturoi, sau pot fi serviti ca fel principal alaturi de o salata generoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii