Se taie cubulete muraturile si se pun intr-o sita la scurs.
Se taie cubulete muraturile si se pun intr-o sita la scurs.
Intre timp se pun cartofii in coaja la fiert.
Separat se pun la fiert si morcovii decojiti in prealabil.
Dupa fierberea cartofilor, acestia se decojesc si se taie marunt cubulete.
Vom taia si morcovii deasemenea tot cubulete.
Amestecam toate legumele intr-un bol mare si omogenizam impreuna cu maioneza.
Maioneza se obtine din amestecul a 4 galbenusuri de ou crude cu 4 galbenusuri de ou fierte, un praf de sare si ulei cat cuprinde.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii