Se taie carnea in bucatele de marimea ciupercutelor.
Se taie carnea in bucatele de marimea ciupercutelor.
Se spala, se curata si se taie legumele in bucati potrivite de aproximativ aceeasi marime cu ciupercile .
Se taie porumbul in rondele de circa 1.5-2 cm grosime.
Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu sosul de soia, boiaua dulce afumata, curcuma si piperul proaspat macinat.
O parte din baitul optinut il amestecam cu carnea.
Pe betele de frigarui incepem sa infigem o rondea de porumb, o bucata de carne ,alternam legumele cu carnea iar la capat punem iar o rondea de porumb.
Ungem frigaruiele cu bait.
Se frig frigaruile pe gratar . Ca sa se patrunda mai bine legumele si sa isi pastreze culoarea frumoasa la inceput acoperim frigaruile cu folie de aluminiu. Indepartam apoi folia de aluminiu si gatim frigaruile cat de rumene ne dorim.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii