Se clateste bucata de ficat de porc si se pune la fiert cu apa, piper, o ceapa si putin usturoi praf, cand este fiarta se scoate.
Se clateste bucata de ficat de porc si se pune la fiert cu apa, piper, o ceapa si putin usturoi praf, cand este fiarta se scoate, se clateste si se da prin masina de carne.
Se pune intr-un vas carnea tocata de porc, carnea tocata de vita, ficatul de porc tocat, ceapa si usturoiul verde tocat marunt, dar nu prea marunt sa se vada frumos in compozitie, condimentele, sare dupa gust, ouale crude, smantana, se omogenizeaza compozitia si se imparte in patru parti egale.
Se pune hartie de copt in doua tavi, se asaza felii de bacon pe fundul tavilor, apoi pe marginile tavilor. Jumatate din compozitie se imparte si se pune in tavi peste bacon. Se pun ouale fierte, taiate in felii peste compozitie, apoi se asaza restul de compozitie peste oua. Se ridica feliile de bacon peste compozitie si se dau tavile la cuptor pana cand se rumenesc frumos si scade surplusul de lichid ce se lasa de la carne. Cand sunt rumene, se scot din cuptor si se lasa in tavi sa se raceasca bine dupa care se portioneaza.
Sa aveti pofta, dragilor la un altfel de drob!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii