Se clateste bucata de ficat de porc si se pune la fiert cu apa, piper, o ceapa si putin usturoi praf, cand este fiarta se scoate.
Se clateste bucata de ficat de porc si se pune la fiert cu apa, piper, o ceapa si putin usturoi praf, cand este fiarta se scoate, se clateste si se da prin masina de carne.
Se pune intr-un vas carnea tocata de porc, carnea tocata de vita, ficatul de porc tocat, ceapa si usturoiul verde tocat marunt, dar nu prea marunt sa se vada frumos in compozitie, condimentele, sare dupa gust, ouale crude, smantana, se omogenizeaza compozitia si se imparte in patru parti egale.
Se pune hartie de copt in doua tavi, se asaza felii de bacon pe fundul tavilor, apoi pe marginile tavilor. Jumatate din compozitie se imparte si se pune in tavi peste bacon. Se pun ouale fierte, taiate in felii peste compozitie, apoi se asaza restul de compozitie peste oua. Se ridica feliile de bacon peste compozitie si se dau tavile la cuptor pana cand se rumenesc frumos si scade surplusul de lichid ce se lasa de la carne. Cand sunt rumene, se scot din cuptor si se lasa in tavi sa se raceasca bine dupa care se portioneaza.
Sa aveti pofta, dragilor la un altfel de drob!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii