Se curăță bine carnea și se spală. Se pune la fiert la foc mic cu toate ingredientele, fără usturoi si se fierbe până se desprinde carnea de pe os.
Se scoate carnea, se lasă să se răcească. Se adună grăsimea ridicata deasupra la zeamă.
Se pisează usturoiul, se adaugă în zeamă și se amestecă.
Carnea se rupe în bucăți și se așază pe platouri. Se mai poate adăuga morcovul fiert tăiat rondele pentru decor.
Se strecoară zeama prin strecurătoare și pune în platouri. Acestea se dau la răcit și se servește racitura după ce se încheagă.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii