Rulada din fleica de porc, cu carne tocata

Reteta aceasta am pregatit-o de Paste.

Timp pregatire
380 minute
Complexitate
medie
Rulada din fleica de porc, cu carne tocata

Ingrediente

  • O bucata fleica de porc fara os, aproximativ 1,5 kg (fara prea multa grasime)
  • 500 g carne tocata de porc
  • 3 linguri dulceata de ardei iute
  • Sare, piper, boia, fulgi de ardei iute
  • Fulgi de usturoi
  • Ulei
  • Rozmarin, patrunjel verde

Mod de preparare

Reţeta aceasta am pregatit-o de Paşte.

Am mai spus că îmi place foarte mult să pregătesc unele preparate la Slow Cooker. Mai ales în zile ca acestea când sunt multe preparate care necesită cuptorul, iar pâna când slow cookerul Crock-Pot îşi face treaba, noi putem să pregătim altceva.

Am condimentat fleica de porc pe ambele parti. Am presarat si usturoiul pe partea care va fi în interior,pe care punem umplutura.

Am condimentat carnea tocata si am pus si patrunjel verde.

Daca doriti, puteti sa folositi si alte condimente.

Am pus carnea toccata peste bucata de fleica si deasupra dulceata de ardei iute.

Am rulat carnea si am legat-o cu o sfoara.

Am pus si crengute de rozmarin.

In vasul Slow Cooker-ului am pus putin ulei si 100 ml apa.

Am setat temperature pe High pentru 6 ore.

Dupa cele 6 ore,am scos rulada, am desfacut sfoara si am lasat-o sa se raceasca.

Am feliat-o dupa ce s-a racit complet.

Nimic complicat dar foarte gustos.Si as zice ca a aratat foarte bine în cosercuta cu bunatati.

S-aveţi poftă !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta