Rulada din fleica de porc, cu carne tocata

Reteta aceasta am pregatit-o de Paste.

Timp pregatire
380 minute
Complexitate
medie
Rulada din fleica de porc, cu carne tocata

Ingrediente

  • O bucata fleica de porc fara os, aproximativ 1,5 kg (fara prea multa grasime)
  • 500 g carne tocata de porc
  • 3 linguri dulceata de ardei iute
  • Sare, piper, boia, fulgi de ardei iute
  • Fulgi de usturoi
  • Ulei
  • Rozmarin, patrunjel verde

Mod de preparare

Reţeta aceasta am pregatit-o de Paşte.

Am mai spus că îmi place foarte mult să pregătesc unele preparate la Slow Cooker. Mai ales în zile ca acestea când sunt multe preparate care necesită cuptorul, iar pâna când slow cookerul Crock-Pot îşi face treaba, noi putem să pregătim altceva.

Am condimentat fleica de porc pe ambele parti. Am presarat si usturoiul pe partea care va fi în interior,pe care punem umplutura.

Am condimentat carnea tocata si am pus si patrunjel verde.

Daca doriti, puteti sa folositi si alte condimente.

Am pus carnea toccata peste bucata de fleica si deasupra dulceata de ardei iute.

Am rulat carnea si am legat-o cu o sfoara.

Am pus si crengute de rozmarin.

In vasul Slow Cooker-ului am pus putin ulei si 100 ml apa.

Am setat temperature pe High pentru 6 ore.

Dupa cele 6 ore,am scos rulada, am desfacut sfoara si am lasat-o sa se raceasca.

Am feliat-o dupa ce s-a racit complet.

Nimic complicat dar foarte gustos.Si as zice ca a aratat foarte bine în cosercuta cu bunatati.

S-aveţi poftă !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise