Se spala ficatul, se curata si se taie marunt.
Se spala ficatul, se curata si se taie marunt.
Se scurge ficatul, se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata si putin cimbru uscat maruntit.
Se pune ficatul la gatit in slow cooker–ul Crock-Pot digital de 4.7l pe functia high timp de 2 ore si 30 de minute.
Dupa ce s-a gatit ficatul, se amesteca cu untul si se paseaza cu blenderul.
Se transfera pateul intr-un recipient care sa fie prevazut cu capac.
Deasupra pateului se toarna ulei de masline si se da la rece.
Se serveste rece.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii