Maioneza facuta in casa se amesteca cu smantana, sare si piper dupa gust.
Maioneza facuta in casa se amesteca cu smantana, sare si piper dupa gust.
Peste cartofi fierti si taiati cubulete adaugam cca 2 linguri de maioneza, amestecam bine pana ce se omogenizeaza.
Asa procedam cu morcovul, pieptul de pui.
Pe un platou adaugam un inel de la o tava detasabila (eu nu am avut asa mica si am folosit hartie de copt.
Adaugam primul strat cartofi, castravet dati prin razatoare si storsi bine de zeama, 2 linguri maioneza deasupra, morcovi, pieptul de pui, mazare, maioneza, ouale taiate felii, maioneza, maslinele, maioneza, ardei tocati marunt.
Dam la rece cateva ore si decoram dupa plac sau lasam asa.
Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.
Gem de caise
Comentarii
Adaugă comentariu