Ingrediente
400 g cartofi fierti, 200 g castraveti in otet, 200 g morcov fiert, 300 g piept de pui fiert, 200 g mazare din conserva, 200 g gogosar in otet, 5 oua fierte tari, 250 g maioneza, 200 g smantana, sare, piper, 200 g masline
Dificultate: Medie | Timp: 1h 20 min
1 vot
Mod de preparare
Peste cartofi fierti si taiati cubulete adaugam cca 2 linguri de maioneza, amestecam bine pana ce se omogenizeaza.
Asa procedam cu morcovul, pieptul de pui.
Pe un platou adaugam un inel de la o tava detasabila (eu nu am avut asa mica si am folosit hartie de copt.
Adaugam primul strat cartofi, castravet dati prin razatoare si storsi bine de zeama, 2 linguri maioneza deasupra, morcovi, pieptul de pui, mazare, maioneza, ouale taiate felii, maioneza, maslinele, maioneza, ardei tocati marunt.
Dam la rece cateva ore si decoram dupa plac sau lasam asa.