Se pun condimentele si sarea intr-un vas si se omogenizeaza.
Se pun condimentele si sarea intr-un vas si se omogenizeaza. Se unge rata prin interior si prin exterior cu amestecul de condimente si restul de condimente se pune peste napi. Se umple rata cu napi, felii de carnati, foi de dafin si se pune in vasul slow cooker-ului Crock-Pot. Restul de napi si carnati se asaza pe langa rata, se adauga apa cat sa cuprinda rata, o foaie doua de dafin, se pune capac si se fixeaza la programul high pentru circa 6 ore.
Se poate servi cand este gata alaturi de ceva muraturi, in cazul nostru am avut gogosari la otet.
Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii