Se pun condimentele si sarea intr-un vas si se omogenizeaza.
Se pun condimentele si sarea intr-un vas si se omogenizeaza. Se unge rata prin interior si prin exterior cu amestecul de condimente si restul de condimente se pune peste napi. Se umple rata cu napi, felii de carnati, foi de dafin si se pune in vasul slow cooker-ului Crock-Pot. Restul de napi si carnati se asaza pe langa rata, se adauga apa cat sa cuprinda rata, o foaie doua de dafin, se pune capac si se fixeaza la programul high pentru circa 6 ore.
Se poate servi cand este gata alaturi de ceva muraturi, in cazul nostru am avut gogosari la otet.
Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii