Reteta postata pe: 16 martie 2019
Ingrediente
-1 rata de circa 2 kg, -1 kg napi, -1/4 lingurita de condimente pentru cartofi, -1/4 lingurita condimente pui picant, -1/4 lingurita oregano, -1/4 lingurita piper macinat, -3-4 foi de dafin, -1 lingura sare, -100 gr carnati afumati si foarte picanti, -500 ml apa
Dificultate: Redusa | Timp: 6h 10 min
Mod de preparare
Se pun condimentele si sarea intr-un vas si se omogenizeaza. Se unge rata prin interior si prin exterior cu amestecul de condimente si restul de condimente se pune peste napi. Se umple rata cu napi, felii de carnati, foi de dafin si se pune in vasul slow cooker-ului
Crock-Pot. Restul de napi si carnati se asaza pe langa rata, se adauga apa cat sa cuprinda rata, o foaie doua de dafin, se pune capac si se fixeaza la programul high pentru circa 6 ore.
Se poate servi cand este gata alaturi de ceva muraturi, in cazul nostru am avut gogosari la otet.
Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rata picanta, umpluta cu napi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Slow Cooking
Curata hribii, spala-i bine si taie-i bucati;
Toaca usturoiul si ceapa verde marunt;
Incinge uleiul
2 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Curatam legumele, ceapa o tocam marunt, iar morcovul rondele subtiri si taiate pe jumatate. In vasul
2 voturi
0 comentarii
3h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate