Se pune kethupul, sosul de soia, boiaua dulce afumata, usturoiul pudra, piperul si uleiul de susan peste scaricica si se maseaza bine pe toate partile.
Se pune kethupul, sosul de soia, boiaua dulce afumata, usturoiul pudra, piperul si uleiul de susan peste scaricica si se maseaza bine pe toate partile ca sa se condimenteze bine.
Se lasa costitele la marinat cel putin 2 ore.
Se pun costitele in slow cooker Crock-Pot si se lasa la gatit pe functia high 4 ore. Dupa ce s-au gatit costitele, se scot din slow cooker, se pun intr-o tava, se ung cu sosul rezultat in urma gatirii si se dau la cuptor 10 minute ca sa prinda o crusta frumosa.
Cand sunt gata, se taie costitele, se stropesc cu sosul din tava si se presara susan.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii