Zacusca de vinete la slow cooker Crock-Pot digital 4.7 l

Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline.

Timp pregatire
250 minute
Complexitate
redusa
Zacusca de vinete la slow cooker Crock-Pot digital 4.7 l

Ingrediente

  • 6 vinete coapte
  • 6 ardei grasi copti
  • 6 cepe rosii mari
  • 250 gr rosii in bullion
  • 150 gr pasta de ardei kapia
  • 1 ceasca ulei de masline
  • Sare, piper
  • Boia dulce afumata
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 lingurita cimbru uscat

Mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline.

Ardeiul copt si vinetele se toaca marunt. Tocam marunt si rosiile din bullion.

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot se pun vinetele, ardeiul, ceapa calita, pasta de ardei kapia, rosiile in bulion si condimentam cu sare, piper, boia dulce afumata, frunza de dafin si putin cimbru uscat.

Amestecam bine si pornim Crock Pot-ul pe functia High timp de 4 ore. La jumatatea timpuluise amesteca bine si se roteste vasul slow cookerului in partea opusa.

Cand este gata, zacusca se pune in borcane sterilizate si se asaza pe capac.

Dupa ce se racesc borcanele, se intorc normal si se depoziteaza intr-un loc racoros.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni