Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline.
Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline.
Ardeiul copt si vinetele se toaca marunt. Tocam marunt si rosiile din bullion.
In vasul slow cooker-ului Crock-Pot se pun vinetele, ardeiul, ceapa calita, pasta de ardei kapia, rosiile in bulion si condimentam cu sare, piper, boia dulce afumata, frunza de dafin si putin cimbru uscat.
Amestecam bine si pornim Crock Pot-ul pe functia High timp de 4 ore. La jumatatea timpuluise amesteca bine si se roteste vasul slow cookerului in partea opusa.
Cand este gata, zacusca se pune in borcane sterilizate si se asaza pe capac.
Dupa ce se racesc borcanele, se intorc normal si se depoziteaza intr-un loc racoros.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii