Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline.
Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline.
Ardeiul copt si vinetele se toaca marunt. Tocam marunt si rosiile din bullion.
In vasul slow cooker-ului Crock-Pot se pun vinetele, ardeiul, ceapa calita, pasta de ardei kapia, rosiile in bulion si condimentam cu sare, piper, boia dulce afumata, frunza de dafin si putin cimbru uscat.
Amestecam bine si pornim Crock Pot-ul pe functia High timp de 4 ore. La jumatatea timpuluise amesteca bine si se roteste vasul slow cookerului in partea opusa.
Cand este gata, zacusca se pune in borcane sterilizate si se asaza pe capac.
Dupa ce se racesc borcanele, se intorc normal si se depoziteaza intr-un loc racoros.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii