Carnea se curata, se taie cubulete si se amesteca cu faina, apoi se pune la prajit, cca. 5 minute la foc iute cat sa prinda o crusta.
Carnea se curăță, se taie cubulete si se amestecă cu făina, apoi se pune la prăjit, cca. 5 minute la foc iute cât să prindă o crustă.
Ceapa curățată, se toacă mărunt și se pune la călit în puțin ulei și apa.
Între timp se curăță ardeii, morcovii, apoi se toacă mărunt și se adaugă la ceapa călită.
Carnea prăjită se adaugă la legumele călite, apoi se asezonează de sare, piper, boia si mirodenii, se completează cu bulinoul și cca. 500 ml. apă, și se lasa la gătit în slow cookerul Crock-Pot, pe programul HIGH, cca. 4 ore.
Spre finalul fierberii șe aduagă cartofii curățați și tăiați în sferturi, sau dacă sunt mai mari în cuburi mai măricele.
Se servește fierbinte ca atare sau cu ardei iuți/smântână.
Spor și poftă bună!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii