Mancare din carne de vita cu cartofi si ierburi de gradina la slow cooker Crock-Pot

Carnea se curata, se taie cubulete si se amesteca cu faina, apoi se pune la prajit, cca. 5 minute la foc iute cat sa prinda o crusta.

Timp pregatire
255 minute
Complexitate
medie
Mancare din carne de vita cu cartofi si ierburi de gradina la slow cooker Crock-Pot

Ingrediente

  • Carne de vită cca. 1500 g
  • Făină albă cca. 2 linguri
  • Ceapă galbenă 2 bucati
  • Ardei verde 2 bucati
  • Morcov 1 bucată
  • Ulei de floarea soarelui 50 ml
  • Sare iodată, · Piper proaspăt măcinat
  • Boia de ardei dulce Delikat 1lingură
  • Cimbrișor Delikat 1 lingură
  • Ierburi de grădină Delikat 1 lingură
  • foaie de dafin 1 bucată
  • Bulion a la PanaCris cca. 500 ml
  • Cartofi roșii cca. 5 bucați

Mod de preparare

Carnea se curăță, se taie cubulete si se amestecă cu făina, apoi se pune la prăjit, cca. 5 minute la foc iute cât să prindă o crustă.

Ceapa curățată, se toacă mărunt și se pune la călit în puțin ulei și apa.

Între timp se curăță ardeii, morcovii, apoi se toacă mărunt și se adaugă la ceapa călită.

Carnea prăjită se adaugă la legumele călite, apoi se asezonează de sare, piper, boia si mirodenii, se completează cu bulinoul și cca. 500 ml. apă, și se lasa la gătit în slow cookerul Crock-Pot, pe programul HIGH, cca. 4 ore.

Spre finalul fierberii șe aduagă cartofii curățați și tăiați în sferturi, sau dacă sunt mai mari în cuburi mai măricele.

Se servește fierbinte ca atare sau cu ardei iuți/smântână.

Spor și poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise